Maestral na Trstenici postao 'bonaca' ! Hajduku jedan ali vrijedan, Grku grko u Konavlima, Žrnovu minimalni poraz

Kategorija: Nogomet Kreirano: 12 Travanj 2015 Objavljeno: 12 Travanj 2015
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK – Za pelješke kapetane maestral je ovaj put bio lagan vjetar…Čistih 3:0 protiv drugoplasirane momčadi lige , nakon četiri kola posta konačno pobjeda Sliškovićeve momčadi u jednoj dobroj nogometnoj predstavi na Trstenici… Orebić je poveo preko mlađeg Kordića, u 25. minuti kada je Ivan je lijepo okončao orebićku kontru. U drugom dijelu još je Mateo Vodopić  i  Blago Roso potvrdili pobjedu Orebićana , uz napomenu da je domaći vratara Kristijan Čović u kod 2:0 Maestralu maestralno obranio jedanaesterac.

U Veloj Luci još jedna minimalna pobjeda vrijedna velika tri boda velolučkih hajduka protiv ovog proljeća jako dobrog Dubrovnika . Prilika je bilo i na jednoj i drugoj strani ,  po jedna stativa na svoj se strani drmala, no ono najvažnije jedan gol i to Marka Borovine otišao je na strani Velolučana.

Grk je pao u Konavlima, ovaj put Konavljanin je bio bolji , Potomjanima druga gostujuća utakmica u nizu i drugi  poraz za redom s kojim su pali na 4.mjesto…Desetkovani Potomjani , samo sa jednom pričuvom poveli su golom Jure Violića, no kasnije su domaći preokrenuli i došli do tri boda s kojim su na ljestvici preskočili Potomjane..

Nakon boda osvojenog u prošlom kolu , Žrnovci su se vratili starim navikama – porazima…Istina minimalnom od 2:1 ovaj put od njih su bili bolji nogometaši Župe dubrovačke . Gol za momčad Frana Skokandića dao je Ivan Bezek 

U ostalim utakmicama u dva neretvanko-konavoska ogleda slavili su Neretljani, Gusar protiv Croatie , Metković protiv lideraSlavena .

Rezultati 17. kola 

Čilipi: Konavljanin - Grk 3:1
Čibača: Župa dubrovačka - Žrnovo 2:1
Metković: Metković - Slaven 1:0
Komin: Gusar - Croatia 3:2
Orebić: Orebić - Maestral 3:0
Vela Luka: Hajduk 1932 - Dubrovnik 1919 1:0

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728900