BŠK Zmaj: Čežnja zvana domaći trobod...

Kategorija: Nogomet Kreirano: 19 Ožujak 2014 Objavljeno: 19 Ožujak 2014
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Četvrtu prvenstvenu utakmicu za redom korčulanski zmajevi nisu uspjeli pobijediti na svojim Zlinjama. Još tamo od studenog prošle godine  kada je BŠK Zmaj visoko pobijedio Omiš, navijači 'crvenih' nisu uživali u domaćoj pobjedi. U nedjelju dva boda sa Korčule odnijeli su 'sinjski junaci'. Za razliku od prošle domaće utakmice kada su protiv Stobrečana primljenim golom u zadnjim trenucima sudačke nadoknade izgubili dva boda, ovaj put protiv jako dobrih Sinjana i bodom mogu biti zadovoljni! Jer momčad Dejana Računice većim je dijelom utakmice bila u vodstvu i bolje stajala, posebice u sredini terena, a preko bokova opasno je znala zaprijetiti vrataru Milini. Gol najboljeg igrača utakmice Domagoja Baraća, malo je remek djelo, koje se rijetko viđa na utakmicama trećeligaškog juga Hrvatske.

Zmajevci su pak tek u nastavku zaigrali malo rizičnije i agresivnije, uspjeli kako-tako uspostaviti kontrolu na sredini terena. Donijelo im je to nekoliko solidnih prilika i izjednačenje. No do troboda protiv kvalitetnog protivnika ipak se nije došlo. Možda je prilika za to propuštena odmah nakon izjednačujućeg gola Elvisa Hozića, kada su nogometaši trenera Igora Gudelja pritisnuli u tim trenucima 'malčice' grogiranog protivnika. Junakov 'junak' tada je bio vratar Ivan Bikić skinuvši iz lijevih rašlji šut glavom Nedjeljka Kaleba.

Za Blaćane je prvi put zajedno zaigrao 'duet' novih veznjaka Mladen Bajamić i Marko Zelenika. I dok je Bajamić igrao puno bolje nego protiv Primorca, kod Zelenike se osjetila pauza zbog ozljede i nedostatak utakmica u nogama. U Blatu se nadaju da će sa potpuno spremnim dvojcem kvalitetnih veznjaka uskoro doći i pobjeda njihovih ljubimaca i na domaćem travnjaku. Jer BŠK Zmaj je još uvijek daleko od pozicije da bezbrižno može ispuštati domaće bodove i biti 'indiferentan' prema zbivanjima na začelju ljestvice...   

 

Jerko Šeparović                                                           Foto: N.Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8818594