Mario Barbić:Ovo što je Omladinac do sada napravio pravo je sportsko čudo !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 17 Veljača 2014 Objavljeno: 17 Veljača 2014
Napisao/la Stjepan Jurica

LASTOVO - Prije  početka  drugog dijela natjecanja u 1.ŽNL-i  zamolili smo sportskog direktora N.K.' Omladinac'  Marija Barbića za kratku analizu prethodne polusezone, kao i planovima i očekivanjima za 2.dio prvenstva.- U klubu smo zadovoljni sa plasmanom i igrama u prvom dijelu prvenstva,bez obzira na očigledni pad forme u zadnja 3 kola. Do pada je došlo zbog ozljeda nekoliko ključnih igrača i zbog gubljenja kontinuiteta igranja radi odgođenih utakmica uvjetovanih lošim vremenskim prilikama. Na kraju smo ipak zauzeli visoko 5.mjesto i to ćemo nastojat zadržat do kraja prvenstva, a možda pokušat i napast i koje mjesto prema vrhu.

Naravno ukoliko budemo kompletni i ako nas ozljede zaobiđu.  Naš igrački kadar za proljeće je isti, nemamo novih igrača ,ali za razliku od prvog dijela, najveća su nam pojačanja  oporavak  ozlijeđenih igrača  I.BARBIĆA,A.PAVLIČEVIĆA i J.ŠARIĆA koji su sanirali ozljede i koji su nosili igru naše vezne linije. Uz navedenu trojicu moram posebno zadovoljstvo izraziti igrom i učinkom našeg najboljeg strijelca  S.POVIJAČA,  a moram spomenuti također i našeg mladog vratara MARINA REŠIĆA,rođenog 1997., koji je vjerojatno i najmlađi vratar u ligi,koji se je istakao posebno u prvom dijelu prvenstva.  Obzirom da smo najudaljeniji klub u ligi , te  da svaku drugu utakmicu putujemo preko kanala do susjedne Korčule, ovo što smo do sada napravili je pravo sportsko čudo. Ovo nam je 3.sezona u 1.ŽNL i tu namjeravamo i ostati, uz sve poteškoće koje nas prate.  Zbog loših vremenskih uvjeta nismo odradili pripreme kako smo planirali,pa ćemo kup utakmice iskoristiti kao dio priprema, a u prilog nam ide to što imamo tjedan dana više od ostalih jer smo slobodni u 1.kolu. Na kraju bih se zahvalio svim našim sponzorima i donatorima kao i članovima kluba, bez kojih bi teško mogli funkcionirati sa 3 pogona (pioniri,kadeti i seniori) u 1. ŽNL – rekao je očito zadovoljni Marijo Barbić .
Na kraju što drugo nego poželjeti im puno sreće u nastavku prvenstva i da ostvare svoje želje jer su to sa svojim pristupom i zalaganjem svakako i zaslužili.

 

Tekst i foto : STJEPAN JURICA

 

 
 
.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8458499