VID KAO DIV Borovina svih 11 golova za Velu Luku! Kapekaške nade sto posto, korčulansko-pelješki ogled pripao Veloj Luci

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 31 Srpanj 2019 Objavljeno: 31 Srpanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

 

DUBROVNIK – Povremeno ćemo objavljivati i rezultate naših predstavnika u Županijskoj vaterpolo ligi za mlađe uzraste u kojima se natječu vaterpolistii Trpnja , KPK i Vele Luke.

Već smo objavili da se igra u pet kategoriji  u tri nastupaju korčulansko-pelješke 'kapice'.

U Kategoriji  2007.g. i mlađi  igraju nade KPK i  za sada u stopostotne . Nakon domaće pobjede nad  Cavtatom i gostujuće protiv ŽVK Jug  , sinoć su  u gostima pobijedili vršnjake Gusara rezultatom 12:4. ( Čale 3, Bissako 2, Brčić 2, Farac 2,Jurjević 1, Botica 1, Ray 1, - Barčot jedan obranjen peterac) . Tri utakmice i tri pobjede  ima KPK, a kako sada stvari stoje odlučujuća utakmica za prvo mjesto biti će Cavtat – KPK , uz napomenu da su u Korčuli slavili kapekaši sa dva razlike (9:7) 

U kategoriji Mlađi kadeti  2006.g. i mlađi odigrana je utakmica Cavtat  - Vela Luka . Završilo je pobjedom  domaćina 12-11 ,a zanimljivost je svakako da je u velolučki kapekaš Vid Borovina dao svih 11 golova za svoju momčad! U ovoj kategoriji utakmica KPK  -Trpanj je odgođena.

U kategoriji  Kadeti 2005.g. i mlađi prijavljeni su samo naši – Trpanj i Vela luka. Njihova prva međusobna utakmica odigrana je sinoć u Veloj Luci , u  korčulansko-pelješkom ogledu Vela Luka je bila bolja i pobijedila 13:9. Za Velu Luku opet je Vid Borovina bio jako efikasan sa 8 golova,  a u strijelce još su se upisivali   Bonne Ray 3, te Barbara Oreb i Lovre Žuvela po jedan. U redovima Trpanjaca  mrežu su tresli Nikola Jurić 5, te Karlo Milovčić , Maroje Škoro, Ivana Cecilija Knezov i Borna Ančić po jedan .

U kategoriji mlađi juniori Trpnjci su odigrali do sada jednu utakmicu , ugostili dubrovački 'Bellevue' i poraženi  rezultatom 14:17. 

Naslovnica  velolučki 'kapekaš' Vid Borovina 

Snimio: N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8818552