MEDALJA DRVENA ALI VRIJEDNA U borbi za broncu KPK poražen od Egera

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 13 Srpanj 2019 Objavljeno: 13 Srpanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

VOLOSKO / RIJEKA   -  Nakon dvije pobjede protiv mađarskih klubova kapekašima nije uspjelo isto protiv ipak najjačih  među njima -  Egera.  

U današnjoj zadnjoj utakmici, u borbi dvije drugoplasiranih momčadi iz svake skupine za brončanu medalju  'kapekaši' su poraženi rezultatom 14:6  uz 4 gola Krkeljaša i 2 Jurića.

Nakon što su prethodnog dana bili bolji od UVSE Kope,  jučer ujutro  kapekašima je uspjelo  pobijediti još jednu mađarsku momčad. Protiv VSE Gyori pobjeda minimalna ali zaslužena 11:10  kojom su osigurali u uvodu spomenutu današnju utakmicu za broncu protiv Egera.  Jučer su strijelci bili Krkeljaš 3, Jurić 3, Borovina 3, Dreno 1 i  D.Bissako 1.

Dakle među deset klubova iz Slovenije, Mađarske, Ukrajine, BiH-e i Hrvatske koji su ove godine igrali na turniru kapekašima nije uspjelo osvojiti medalju. No i  4.mjesto lijep je uspjeh ove generacije i dobar poticaj za budući rad.

Finale ovog turnira igrat će riječko Primorje EB i domaćin turnira Opatija. Sve završne  utakmice za plasman 10.turnira 'Krunoslav Brguljan'  zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta  umjesto u moru plivališta u Volaskom igrale su se u vodi bazena riječke Kantride.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8554579