NA KRAJU OSTALI NA KRAJU Još dva poraza KPK-a, Primorje EB prvak

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 03 Veljača 2019 Objavljeno: 03 Veljača 2019
Napisao/la Nenad Kosović

RIJEKA - Prošle godine KPK je u ovoj kategoriji, sa jednom sasvim  drugom momčadi bio prvak Hrvatske… Sada pak sa nekim novim klincima ostao na suprotnom dijelu ljestvice Završnog turnira kadetskog prvenstva PH-e.

Pet utakmica pet poraza u kojima su kapekaši zasigurno ponešto novoga naučili i iskustva stekli. Manje-više očekivani plasman.

'Završili smo turnir na 10.mjestu, ako izuzmemo  Žensku  U-15 reprezentaciju koja je nastupila van konkurencije, na kraju smo deveti u Hrvatskoj. Nažalost nismo nikog uspjeli pobijediti, ali znali smo što nas tamo čeka , a svoj cilj ostvarili smo i samim plasmanom na Završni turnir. Za Kup Hrvatske koji će se održati u ljeto  pokušat ćemo  se još bolje pripremiti i ispraviti neke stvari u igri, pokušati popraviti i ovaj rezultat. Turnir je pokazao da su četiri prvoplasirane momčadi  Primorje EB , Jug CO, Jadran i Mladost 'dimenzija više' u odnosu na ostale' rekao nam je trener Marjan Kosović.

Za KPK je jučerašnja subota  bila i zadnji dan natjecanja.

Ujutro poraz protiv domaćina i sada novih  prvaka Primorja EB od 16:3 , uz dva gola Roka Krkeljaša i jednog Vida Borovine.  Poslijepodne pak ogled za 'bježanje od  fenjera', u kojem je šibenski Solaris  na kraju i ostavio kapekaše prikovane na zadnjem mjestu. Završilo je 10:4 za Solaris, a golove za KPK postigli su Roko Krkeljaš 2 , te Vito  Favro i Igor Krstulović.

Prvaci  Hrvatske su dakle kadeti  Primorja EB koje su u finalu bili bolji od dubrovačkog Jug CO (9:6) , treći je Jadran iz Splita, četvrta zagrebačka Mladost. 

 

Foto Naslovnice - Snimio  N.Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8601291