Održano 20. Otvoreno Prvenstvo Vela Luke u stolnom tenisu

Kategorija: Stolni tenis Kreirano: 20 Ožujak 2014 Objavljeno: 20 Ožujak 2014
Napisao/la STK Lučica

VELA LUKA  -  Povodom dana općine i blagdana sv. Josipa Stolnoteniski klub Lučica organizirao je jubilarno 20.otvoreno prvenstvo Vele Luke u stolnom tenisu.Nakon puno iščekivanja ove godine  prvenstvo je organizirano u novoj športskoj dvorani na radost  svih prisutnih, pogotovo kolega sportaša koji su nam došli u goste.Nova dvorana  ugostila je 65 stolnotenisača iz Dubrovnika,Bosne i Hercegovine,Lumbarde,Blata i Vele Luke.

Mečevi su se odigravali na osam stolova u 12 kategorija od početnika do veterana. Po prvi put je uvedena i kategorija rekreativaca a sve u svrhu popularizacije stolnog tenisa kroz rekreaciju, koju ove zime pokušavamo pokrenuti u novoj dvorani.Na samom početku natjecanja a načelnik Tonko Gugić i donačelnik Zoran Manestar odigrali su revijalni meč i pokazali zavidno baratanje reketom sa predsjednikom stolnoteniskog saveza naše županije Marinkom Filipovićem koji je nakon  meča u razgovoru naglasio da su otvaranjem nove dvorane stvoreni svi preduvjeti za dobru organizaciju raznih natjecanja pa je tako odlučeno da će se 5.Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu  održati u Veloj Luci kao i ljetni kamp koji je dogovoren sa HSTS-om.

Nakon šest sati igranja Velolučani su slavili sa osvojenih 30 medalja u raznim kategorijama i time zasjeli sve ukupno na prvo mjesto po broju odličja.

Sportska subota imala je i humanitaran karakter,naime sredstva koja su sakupljena od kotizacije takmičara bit će donirana Nikoli Rodiću četrnaestogodišnjem kolegi stolnotenisaču iz Cavtata koji je teško obolio, te se nalazi u Zagrebu na liječenju.

Uprava STK LUČICA

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8813955