'MOVI SE' KORČULO Renata Sopek i tim Aktivne Hrvatske u subotu na Spomeniku

Kategorija: Ostalo Kreirano: 12 Lipanj 2019 Objavljeno: 12 Lipanj 2019
Napisao/la Administaartor

Sve je spremno za prvi trening sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska u Korčuli. Još je samo nekoliko slobodnih mjesta preostalo za trening koji će se održati u subotu, 15. lipnja s početkom u 17 sati.

Korčulani i njihovi gosti vježbat će uz tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Renatu Sopek kod Spomenika, a slika prekrasnog vježbališta uz more obići će Hrvatsku.

'Želja nam je ovim projektom proširiti poruku o važnosti aktivnog i zdravog života te nas zato posebno cveseli što prvi put dolazimo u prekrasnu Korčulu. Održat ćemo trening vlast itom tječesnom snagom u trajanju od 45 minuta,a trening je prilagođen svim vježbačima. Pozivam sve da nam se pridruže , ali podsjećam da vode računa o vrućini. Ponesite neko pokrivalo za glavu i u slučaju ikakvih problema odmah se obratite našem trenerskom timu ili ekipi Hrvatske liječničke komore' , najavio je trening voditelje trenerskog tima , kineziolog Ivan Antunović.

Nakon treninga, tim Aktivne Hrvatske upoznat će se s ljepotama otoka Korčule. Partneri treninga u Korčuli su Grad Korčula, gradonačelnik Grada Korčule Andrija Fabris, Korčula Hoteli te restoran De Canavellis.

Korčula će biti šesti grad koji će projekt aktivirati u ovoj sezoni, a promocija kulture zdravog života iz grada u grad privlači sve više vježbača. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH-e Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP.

Svi vježbači će za trening u Korčuli dobiti majicu za vježbanje HEP, bočicu Mivele Mg vode s kojom možete sve, NIVEA lopte za trening.

Kotany će predstaviti zdrave začine, a Tosama promo artikle za zaštitu tijela. Merkur osiguranje sve će vježbače počastiti zdravim Merkur smoothijem, a očekuje ih i primjerak časopisa Men's Health.

Partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Definicija hrane, poliklinika Vaš pregled, Specijalna bolnica Sv. Katarina te Falkensteiner hotel&spa Iadera.    Prijave za treninge na www.aktivnahrvatska.hr

 

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9012154