IMALI SU VIŠE SNAGE I MANJE GODINA 'Smrič' u maratonskom finalu uzeo pobjednički pehar!

Kategorija: Boćanje Kreirano: 01 Listopad 2019 Objavljeno: 01 Listopad 2019
Napisao/la Administrator

BLATO - U petak je na zogu Cetinke odigrana utakmica za 3.mjesto između ekipa CETINKE i CETINKE 2. Pobijedila je u dosta izjednačenoj borbi ekipa CETINKE s rezultatom 2:0 po partijama 16:14 i 16:2.

U subotu na zogu Smriča pred prepunim gledalištem odigrano je veliko finale bućarskog turnira Blato 2019. između SMRIČA i ZLINJE GOZDENJAKA.

Nakon pet sati i dvadeset minuta maratonskog finala pobijedila je ekipa sa više snage i manje godina. Slavila je ekipa SMRIČA rezultatom 2:1 po partijama 11:16, 16:9 i 16:8.

Ekipa ZLINJE GOZDENJACI poveli su 13:2 u prvoj partiji da bi SMRIČ sa osvojenih 5 i 4 punta u dva bacanja došao na prihvatljivih 13:11 i činilo se da će Smrič lako riješit finale..Zlinje Gozdenjaci nisu se dali iznenaditi i u sljedeća dva bacanja priveli prvu partiju u svoju korist. Druga partija lomila se dosta vremena, ali vrijeme i dužina igre polako je presuđivala u korist mlađih. Treća partija bila je samo formalnost , ekipa Smriča jednostavno je i brzinski odradila posao i zasluženo osvojila ovogodišnji turnir.

Nakon završetka kapetan Smriča Paval Sardelić primio je zasluženi pokal iz ruku organizatora i glavnog suca turnira Emilija Šeparovića.

Slavlje i dodjela medalja pobjednicima nastavilo se u Gradskom parku do jutarnjih sati.

Nakon obraćanja u ime organizatora Radio Blata i Općine Blato, načelnik Općine Blato Ante Šeparović dodijelio je pobjedničke medalje i to brončanu medalju ekipi CETINKE, srebrnu medalju ekipi Zlinje GOZDENJACI i zlatnu medalju ekipi SMRIČA.

U ime pobjednika zahvalio se kapetan Paval Sardelić, a u ime svih sudionika turnira zahvalio se predstavnik ZLINJE GOZDENJACI Milivoj Martinović.

Na kraju je organizator obećao dogodine organizaciju lige te se uz harmoniku Ivana Dominika Sardelića moglo započeti sa slavljem.

Ovim putem organizator se zahvaljuje svim sudionicima turnirima i sponzorima. Općini Blato, Radio Blatu i Blatu 1902. d.d.

Posebnu zahvalu zaslužuju suci turnira Emilijo Šeparović, Tomislav Šeparović i Jurica Petković.

Tekst i foto Radio Blato

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8608052