UZELI BRONCU NA LUMBARAJSKU FORCU 'Korkyri' 3.mjesto Lige Dubrovčana u Zagrebu!

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 18 Svibanj 2019 Objavljeno: 18 Svibanj 2019
Napisao/la Mario Klisura

ZAGREB – 'Zagrebački' Korčulani iz malonogometne momčadi 'Korkyra' pobjedom od 5-2 nad momčadi 'Školjkarstva'  i osvojenim 3.mjestom završili su nastup u ovogodišnjem izdanju  Lige Dubrovčana u Zagrebu. 

Utakmica je istina krenula u krivom smjeru po Korkyru, dva udarca momčadi Školjkarstva  i -  2-0. Pred kraj poluvremena Korčulani promašuju penal (akumuliran i- Mate Botica), da bi Marin Milina slijedeći realizirao za 2-1 na poluvremenu.

U drugo poluvrijeme igrači  'Korkyre' kreću odlučnije i agresivnije te poravnavaju  2-2 golom Nikole Biliša. Na 3-2 povećava 'man of the match' Marin Milina spektakularnim udarcem u same rašlje. Pred kraj  'Školjkarstvo' je zaigralo bez vratara što je najprije Josip Krtolačić iskoristio da potvrdi danas `lumbarajski` pogon za 4-2. Na samom kraju kapetan Mate Botica je 'kapetanski'  potvrdio pobjedu 5-2 i broncu za Korkyru.

Spomenimo također da je vratar  'Korkyre', Borčanin Dorian Topić dobio nagradu za najboljeg vratara te mu ovim putem  čestitamo i zahvaljujemo što je dio ove momčadi. Nakon prošlogodišnjeg srebra i ovogodišnje bronce Korkyra iduće godine želi i  -  pobjednički pehar !

U finalnoj utakmici  'Leece' pobijedila 'Sdc' rezultatom 3-2. Martin Oreč iz ekipe Leece najbolji je igrač i strijelac lige. Čestitke finalistima. Uz nadu je iduća godina naša!! Kako i priliči nastavilo se u korčulanskom tonu na zajedničkom druženju.

Tekst i foto: Mario Klisura

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8711127