VETERANI ANTUNJANI Sudjelovali na Malonogometnom turniru 'Mostar 2019' FOTO

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 09 Travanj 2019 Objavljeno: 09 Travanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

MOSTAR – Veterani MNK Sveti Antun proteklog su vikenda igrali na Turniru ' Mostar 2019' .Bio je to njihovo prvo sudjelovanje na ovom turniru koji je ove godine okupio šest veteranskih momčadi. Pored 'Svetog Antuna ' igrali su još  malonogometni veterani iz  Ploča, Opuzena, Metkovića, Biograda i domaćina turnira Mostara.

Igralo se umjetnoj travi natkrivenog Sportskog rekreativnog centra 'Radobolja' , sistemom  5+1 i 2 x po 12 minuta. 

Stari antunjanski 'meštri od malog baluna' odigrali su dvije utakmice.  Protiv Ploča, inače kasnijih finalista bilo je 1:1 , s time da su  izjednačujući gol primili  samo dvije sekunde prije kraja što ih je u konačnici  i koštalo daljnjeg plasmana. U  drugoj utakmici poraženi su od Mostara 5:3,zauzeli 3.mjesto u skupini i ostali bez borbe za postolje.

 Za Veterane MNK Sveti Antun igrali su:

Šime Novaković, Damir Arnold,  Damir Jurjević, Andrej Botica, Darko Tarle, Joso Batarilo, Mate Silić, Denis Poša, Pavo Jerković, Saša Šestanović. Marinko Pažin i  Ljubo Skokandić

Veterani  MNK Sv.Antun  time su uzvratili  sudjelovanje svojim mostarskim prijateljima koji su prošle godine prvi put nastupili i na 'Memorijalu Milan Batinović' u Korčuli .

'Hvala našim mostarskim prijateljima na gostoprimstvu, zaista je sve bilo na vrhunskoj razini organizirano, od samog turnira pa do završnog zajedničko druženje  'rekao nam je Andrej Botica, dodajući da postoji mogućnost da svi sudionici ovogodišnjeg mostarskog turniru  igraju u lipnju i na 'Milanovom turniru' u Korčuli kojeg organizira MNK 'Sveti Antun'.  

Pobjednici ovogodišnjeg turnira  'Mostar 2019' su veterani Opuzena koji su u finalu pobijedili Ploče 2:1 , dok je u utakmici za 3.mjesto Mostar pobijedio Metković 7:4.

Za najboljeg igrača turnira izabran je svim ljubiteljima nogometa dobro znano ime Joško Popović (Opuzen) , inače treći najbolji strijelac svih vremena u 1.HNL-u.  Prvi strijelac turnira bio je  Goran Dodig (Mostar) sa 7 postignutih golova , najbolji vratar je Roland Sršen (Opuzen), dok je nagrada za fair-play pripala veteranima  Metkovića.

Naslovnica: Veterani MNK Sv.Antun na ovogodišnjem mostarskom turniru

 

Foto u Galeriji slika : Vedran Milan

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8600880