5.kolo 1.B lige…Kostrenjani ovaj put bolji od Korčulana…Jadran Kostrena – KPK 12:7

Kategorija: Vaterpolo
Napisao/la Nenad Kosović

RIJEKA - U neobičnom terminu, s početkom u  21,45 sati   kapekaši su večeras na bazenu Kantrida u Rijeci doživjeli i peti poraz u 1. B vaterpolo ligi. Sa 12:7 bolji su bili njihovi stari znanci iz dva ljetna drugoligaška finala momčad Jadran iz Kostrene .

Ovaj put KPK je igrao bez Vita Padovana koji još uvijek nije zaliječio ozljedu oka koju je zadobio u prošlom kolu protiv Siscie.  Presudile su prve dvije četvrtine u kojim su Kostrenjani stekli visoku prednost od 9:3  i uspješno je održali do kraja utakmice . Golove za KPK postigli su Vinko Fabris 2, te po jedan Frano Radovanović, Todor Jurjević, Lovor Lozica , Saša Antunović i Flip Rakočević .

Kod domaćina po 3 gola postigli su Gudić, Brala i Cuorno , te po jedan Cerniar , Frajman i Popović .Kapekašku kapicu u Rijeci  još su navukli vratar Toni Jarak, te Ante Radovanović, Marino Sardelić, Mate Batinović, Tomislav Denoble , Luka Radilović, Borna Bokšić i Branimir Baždarić .    

      - Događa nam se opet stara priča, loše otvaranje utakmice i  lošu realizacija igrača više (2:7) . Kasnije smo 3. i 4. četvrtinu odigrali solidno, naravno bilo je prekasno   - rekao nam je nakon utakmice trener Vili Mladinić.

U slijedećem 6.kolu KPK u Korčuli dočekuje vaterpolisteZagreba.

Jadran – KPK 12 :7

(5:1, 4:2, 1:1, 2:3)   Statistiku utakmice pogledajte   OVDJE

 

 

                                                                                    Foto: N.Kosović