NA PLIVATONU OPET U USPJEŠNOM TONU Štafeti zlato, Iskri i Petri po dva srebra

Kategorija: Plivanje
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT -  Kapekaški plivački početnici navikavaju se na medalje, utrke za što bolje plasmane i osobne rekorde…Bilo je tako i jučer na bazenima splitskog Poljuda , na natjecanju 'Plivaton Regije 1' , za ovu najmlađu natjecateljsku klupsku kategoriju, u  njihovom najvažnijem godišnjem testu, kojim ujedno i završavaju sezonu.

Plivalo se u 50-metarskom bazenu u ukupno 12 plivačkih disciplina.U konkurenciji  plivačica i plivača iz 11 klubova kapekaška ekipa osvojila je pet medalja – jedno zlato i četiri srebra.

Zlatom se okitila ženska štafeta 4 x 50  u sastavu Iskra Antunović, Marija Batinović, Petra Pranjić i Mia Favro.

Pojedinačno najuspješnije su bile Iskra Antunović i Petra Pranjić osvojivši po dva srebra. Iskra u disciplinama 100 slobodno i 50 delfin, a Petra na 50 slobodno 50 leđno. Blizu medaljama pak bile su Mia Favro na 50 slobodno , Marija  Batinović i Nikola Mušić na 50 leptir koji su osvojili četvrta mjesta.

Pod vodstvom trenerica Ivane Cebalo Botica i Lana Lozica na Plivatonu je za KPK nastupila plivačka ekipa od njih 14-ero plivačica i  plivača:
Marija Batinović, Iskra Antunović, Petra Pranjić, Mia Favro, Karla Drušković, Andrea Sessa, Nikola Mušič, Renzo Drušković, Ante Marinović, Ivan Silić, Marko Pranjić, Ivan Šeparović, Stipe Čenan i Igor Favro.

Naslovnica Foto KPK (fb)