KONDENAR SADA IMA SREBRNI DAR Mislav juniorski viceprvak Hrvatske u bodybulidingu ! FOTO

Kategorija: Ostalo Kreirano: 30 Travanj 2019 Objavljeno: 30 Travanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Po onoj  'jedno ali vrijedno natjecanje ' vratio se  prošli tjedan u Korčulu naš mladi 18-godišnji  bodybilder Mislav Kondenar sa Međunarodnog  otvorenog i  22. Prvenstva Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu održanog prošlog tjedna u Sisku.

 Prošle godine na istom mjestu kao prvi sudionik sa ovih naših prostora bio je brončani, ove je godine pak napravio korak naprijed , okitio se srebrom i postao juniorski viceprvak Hrvatske !

 Deset tjedana napornog rada se isplatilo, korak po korak i evo našeg Mislava skoro pa na najvišu stepenicu pobjedničkom postolja ...

' Najviše sam radio na skidanju tjelesne masnoće i potkožne vode , kako bi ostalo što više mišićne mase'  objasnio nam je Mislav koji je dva tjedna prije natjecanja ozlijedio. Nastup na Prvenstvu došao mu je u pitanje, no usprkos ropturi mišića zadnje lože Mislav je bio uporan, nastavio sa pripremama i na kraju se okitio srebrom. Tko zna da nije bilo te nezgode možda bi se u Korčuli  vratio i zlatnom oko vrata...

Srebro iz Siska još je i većeg sjaja kada se zna da se Kondenar, inače član Bodybuilding kluba 'Gladijator' iz Zagreba  cijelo to vrijeme trenirao potpuno sam u Korčuli.  Povremeno se čuo radi konzultacija sa prof.Damirom Siserom, inače Predsjednikom Bodybuilding saveza Hrvatske. Najteža su mu  priznaje  nam, bila zadnja dva tjedna kada je i zaradio ozljedu ...

' aj završni dio priprema općenito uvijek zahtijeva puno mentalne snage kako bi se izdržalo do kraja. Dan prije natjecanja prestao sam piti vodu da bi izbacio više potkožne vode. Na dan natjecanja punio sam se ugljikohidratima da bi mišići dobili na punoći. U 'backstageu' su svi natjecatelji pa tako i ja nanosili boju za pozornicu, prije izlaska smo 'pumpali' mišiće da 'punije i vaskularnije' izgledamo na bini. Kategorija u kojoj sam se natjecao zove se inače Open Bodybuilding juniori, ispred mene pobjednik je bio Zagrepčanin  Sven Agić'.

Rekli smo početku ' jedno ali vrijedno natjecanje'... Jer  od Siska do Siska , od  prošlogodišnje bronce pa do ovogodišnjeg  srebra Mislav nije izlazio na pozornice natjecanja .

Ubuduće tvrdi nam neće biti tako. U listopadu planira otići  u Češku na natjecanje koje se zove PEPA Grand Prix.  Uskoro maturant Srednje škole Korčula smjer Hotelijersko-turistički tehničar  i dalje ustraje na onom prošle nam godine rečenom kako se kani i u budućnosti ozbiljno baviti ovim sportom .

'Nakon ljeta planiram otići  u Zagreb raditi i usput se još aktivnije baviti bodybuildingom. Želja mi je ići na Europska i Svjetska natjecanja te se u budućnosti ozbiljno baviti bodybuildingom, rekao nam je na kraju.

Poželimo mu da tu  svoju nakanu i - ostvari ...

Naslovnica:  Mislav na natjecanju u Sisku

Foto album u Galeriji klasičnim aparatom crno-bijelim filmom snimio Davor Kondenar 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9012485