Trpanjski boćarski turnir četvorki - Završena natjecanja po grupama

Kategorija: Boćanje

 

altTRPANJ - Grupe su završile. Nositelj grupe B, ekipa Ogrca malo se zagrcnula. Naime počeli su protiv Putnikovića i vrlo brzo došli do pobjede od 13 : 0. Potom igraju protiv Ponikava, ekipe za koju su znali da je iskusna i dobra, i da u Trpnju igraju odlično. Koliko je teško bilo Ogrcu prošlu godinu proći baš protiv njih četvrtfinale. Izgledalo je da će meč trajati dugo jer igrale su se četiri ruke da bi rezultat bio 2:2, vremenski više od po ure. Uslijedio je pad u koncentraciji u igri Ogrca, podbacili su, što su Ponikovci znalački iskoristili. Ali treba reći da je njihova igra /Luka Ledinića, Mladena Tomića, u bližanju te Mata Ledinića u vrsnim izbijanjima dovela do ubjedljivih 13 : 3 za Ponikve. U tom trenutku na terenu je zavladao lagani muk.

Poslije toga igrali su Ponikve i Putnikovići lagan meč koji je bio pod punom koncentracijom Ponikovaca do njihovog 7-og ponta. Tada su bili sigurni da su prvi u grupi, a Ogrc drugi. Putnikovići nisu mogili do nemoguće misije ni u snu.

A onaj muk je bio zbog toga što danas u 20 sati počinje rulet četvrtfinala mečem nad mečevima. Domaći Faraon /Franković, Jelaš, Jović, Šegetin/ protiv Ogrca /Kristić, Dragojević, Jurić, Dodig/. Razlog je to što će bočalište u Trpnju biti prepuno. Drugi meč, ogled je Orebića i Ponikava.

U sutrašnja dva meča četvrtfinala sastat će se: Gornja Vrućica – Hodilje i Faraon 2 – Brijesta.

Ljubitelji bočanja od danas do subote dolaze na svoje jer će gledati mečeve od kojih igračima zastaje dah.