8.kolo Pelješke boćarske lige:''Tsunami'' sa Hodilje...

Kategorija: Boćanje

altTRPANJ - Odigrano je  8. kolo pelješke boćarske lige. U Luci stonskoj igran je derbi kola između Luke i Brijeste. Domaćini su uz malo sreće i prednosti domaćeg terena slavili s 6:0. Četvorke su završile tijesno s 13:12 za domaćine, iako su gosti imali prednost od čak 12:5. U paru Luka pobjeđuje s 13:6, a u odlučujučoj utakmici krugu Nikša Tovarac uz malo sreće pobjeđuje Anta Prlaguzića s 14:13.

 

U Putnikovićima domaćin je dočekao goste iz Prapratnog i pobjedio s 4:2. Četvorke 13:8, par 7:13 i krug ,zanimljivih 9:5.

U Trpnju su gostovale Ponikve i izgubile s glatkih 6:0. Četvorke na krilima veterana Borisa Jelovčića najstarjeg igrača "Faraona"i povratnika iz Amerike Nedjeljka Stipeljkovića pobjeđuju s čak 13:0.  Virtuozna igra prof.Tonča Butirića koji je u paru s Stijepom Šegetinom pomeo protivnički par, Mata Ledinića i Luka  Ledinića s 13:1. Krug također pripada domaćinu. Bilo je 18:11.

A U Hodilju, tsunami.

Domaćin je dočekao favorite i najbolji klub lige Gornju Vručicu. Fantastična igra Darka Dražete, Pera Romića, Stijepa Memunića i Duba Dražete prisilila je goste da  pruže ruku boljem.

Četvorke su završile s 13:7. U paru Dubo Dražeta i Stijepo Memunić su pobjedili s nevjerovatnih 13:0 Nenada Milovića i Branimira Mastilicu. Ipak gosti su našli utjehu u krugi gdje je bilo 14:19.

  

U sljedećem kolu u nedjelju 15:05. 2011. sastaju se:

 

Hodilje - Faraon

Gornja Vručiva - Putnikovići

Prapratno - Luka

Brijesta - Ponikve.

 

 

U PDF-u Tablica nakon 8.kola