U dubrovačkom finalu Matiji Ivičeviću- Bakuliću i treći turnir Županijske biljar lige! Dario Mrgudić i Mate Liam Farac do polufinala

Kategorija: Biljar
Napisao/la BK' Orebić' - Orebić

OREBIĆ - Turnir je održan u organizaciji Biljar Kluba Orebić u Orebiću a igrao se turnirski sistemom i igrala se osmica . Trajao je dva dana 28 i 29 ožujka.  Nastupili članovi Biljar klubova Orebić,Dubrovnik i Pupnata uz učešće 30 natjecatelja, a igralo se u okviru Županijske lige u biljaru.

U polufinalu su se plasirali  Dario Mrgudić  (Orebić) i Ante Berković (Dubrovnik)  te Matija Ivičević-Bakulić (Dubrovnik)  i Mate Liam Farac (Pupnat) . U finalu su se sastali  Ante Berković i Matija Ivičević-Bakulić, igralo se na izuzetno visokom nivou . Ante Berković je vodio tijekom cijelog meča demonstrirajući vrhunske biljar poteze. Ipak pobjedu je odnio Matija čija igra sve više sliči na umjetnost. Treba priznati da pored vrhunske prezentacije oba natjecatelja sreća je bila ta koja je ovaj put presudila u korist  Matije.

Zaista je bila privilegija imati priliku užživo u našem malom mistu gledati umijeće igranja biljara na najviše nivou.

Također je BK. Orebić  organizirao zajedničku večeru za sve sudionike turnira te gledanje utakmice Hrvatska - Norveška uz zajedničko bodrenje naše reprezentacije.

Želimo se u ime Biljar kluba Orebić zahvaliti našim članovima te gostima iz B.K Dubrovnik i B.K Pupnat na dolasku koji su svojim igrama i ponašanjem.

Nakon održanog turnira održan je sastanak predstavnika sva tri klub na kojem su dogovorene predradnje ra osnivanje Županijskog biljarskog saveza.