Novogodišnji turnir osvojio Ante Berković ’Cuja’-Marko Farac do finala!

Kategorija: Biljar

altOREBIĆ – Proteklog  vikenda u Orebiću je završio Novogodišnji turnir u biljaru.Na dvodnevnom turniru u organizaciji Biljar kluba Orebić nastupila su 32 igračaiz tri kluba naše županije Za.domačine turnira BK Orebić nastupilo je 13 igrača, gosti iz BK Dubrovnik su nastuili sa 11 igrača a Pupnačani su se predstavilisa 8 igrača. Domaći igrači -  Jozo Roso, Maro Gorog, B. Petričević Boka, D.Mrgudić Trsko i  D. Bokanović Dragaš ovaj put nisu imali zapaženijih rezultata - borili su se za četvrtfinale i na žalost domačih navijača nisu ostvarili pobjede protiv iskusnijih igrača iz Dubrovnika i Pupnata.

 

Najveće iznenađenje turnira veteran Marko Farac iz Pupnata došao je do finala gdje ga je  čekao Ante Berković Cuja (BK Dubrovnik) igrač koji je najviše pokazao na ovom turniru. Nakon šokantnog početka za Anta Berkovića Cuju i vodstva Farca 2:0 te meč lopte za 3:1 koju Farac nije iskoristio sve se okrenulo na stranu najboljeg igrača turnira.

 Anta Berkovića Cuje koji je više nego zasluženo osvojio Novogodišnji turnir u Orebiću.

Biljar klub Orebić se zahvaljuje gostima iz Dubrovnika i Pupnata što su nam pružili dva dana zabave uz biljar, u nedjelju biljaristi iz Orebića idu u goste Pupnačanima da im uzvrate nekoliko gostovanja u Orebiću, a isto tako i za rezultate koji su za sada povoljniji za iskusnije igrače sa otoka Korčule.

 

 

 

alt

 

 

 

alt

 

 

alt

 

 

 

alt