Održan 4. Moto party Smokvica 2010.

Kategorija: Automobilizam Kreirano: 30 Kolovoz 2010 Objavljeno: 30 Kolovoz 2010

 

 

SMOKVICA Moto klub „Korkyra Riders“ uspješno je organizirao četvrti po redu Moto party Smokvica 2010. u kojem je sudjelovalo oko 2500 posjetitelja i 500 bikera iz 80-tak moto klubova iz Hrvatske i inozemstva. Tijekom dvodnevnog moto partyja koji je održan na Banovoj zemlji iza Vinarije PZ Jedinstvo domaćin je za brojne ljubitelje moto športa, posjetitelje i goste organizirao bogat, raznovrstan i vrlo atraktivan program, kao što je nastup poznatih hard i rock grupa Harpun Blues Band i Gruhak, moto igre i natjecanja bikera, te DJ i nastup atraktivnih GO-GO plesačica.

Posebna atrakcija bio je tradicionalan defile motorista i bikera kroz Smokvicu, Blato, i uzduž južnog blatskog priobalja i turističkih uvala, nakon čega su na Veloj rivi u uvali Brna gostoljubivi domaćini počastili sve bikere i ljubitelje moto športa crnim rižotom i domaćim pošipom. Uvečer je na predjelu Banova zemlja održan cjelovečernji moto party, veselo druženje i bikerska zabava do ranih jutarnjih sati.

Moto ovogodišnjeg 4. Moto partyja Smokvica 2010. bio je „Dođite u miru, ili ostanite doma“, a sav prihod organizator i domaćin MK „Korkyra Riders“ namijenio je u humanitarne svrhe. Inače, tijekom dvodnevnog moto partyja nije bilo nikakvih prometnih nezgoda niti ozbiljnijeg remećenja javnog reda i mira, zbog čega se organizator svima najsrdačnije zahvaljuje.

                                                                               

                                                    Tekst i snimke: Dinko OREB                                           

Na slikama: - Zaštitni znak MK „Korkyra Riders – Smokvica

                     - Defile moto bikera kroz Blato