GRK POBJEDOM ZASLADIO JESENSKI DIO Na Haštriću Potomjani bolji od Lastovaca - 3:2

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

POTOMJE – Grk je pobjedom protiv Omladinca u danas odigranoj  zaostaloj utakmici 5.kola zasjeo na vrh ljestvice 2.Županijske nogometne lige kojeg bodovno dijeli sa Enkelom iz Popovića. Dva boda manje imaju Omladinac sa utakmicom manje i trpanjski Faraon.

Na Haštriću Potomjani su sve do 74.minute imali uvjerljivih 3:0  golovima koje su postigli Marijan Marčinko u 21.minuti, Darko Škobić u 31. i  Edi Dragan Marić u 55. Minuti.  U završnici su pak zaprijetili lastovski 'omladinci' preko Zdenka Barbića golom u već spomenutoj 74.minuti,  da bi isti igrač u 82. postigao i svoj drugi gol.  U zadnjih desetak minuta utakmice  više nije bilo golova, ali je zato bio crvenih kartona.

U 88.minuti drugi žuti isključujući karton dobio je nogometaš Grka Darko Škobić, a u istoj minuti izravni crveni zaradio je gostujući nogometaš Kristijan Simić.

Usprkos današnjem porazu najviše izgleda za jesensku titulu i dalje ima lastovski Omladinac kojem za to treba pobjeda u zaostaloj utakmici na svom travnjaku protiv zadnje-plasiranog stonskog SOŠK-a .

Redoslijed: Grk 12 (6), Enkel 12 (6), Omladinac 10 (5), Faraon 10 (6), Putniković  9 (6), Rat 3 (6), SOŠK 1919  -2 (5)  /-5/