DOBRANO ZAGORILI U ZAGORI Težak poraz BŠK Zmaj … 0:6

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

UNEŠIĆ – Poraz i to težak doživjeli su nogometaš BŠK Zmaj u današnjem 7.kolu trećeligaškog juga.  Domaća Zagora ih je pobijedila sa visokih 'teniskih'  - 6:0… 

Već do poluvremena bilo je nedostižnih 4:0, da bi u drugom dijelu Unešićani  još postigli dva gola. Strijelci za domaćina bili su Pezo (18), Barada (38), Sablić (44. i 45) , Bakić (50) i Gabrić (88) .

'Što se to dogodilo? ' pitali smo trenera Marija Svagušu koji  od kada je na klupi 'crvenih' ne pamti teži poraz.

' A što pametno reći kada doživiš ovakav poraz… Do prvog gola dobro smo stajali na terenu, imali do tada i dvije prigode. Ali taj nas je gol, primljen sa 40 metara jednostavno  - presjekao!  Potpuno smo  potonuli,  totalno nam je u obrani pala koncentracija, pa smo u zadnjoj minuti prvog poluvremana primili dva gola. Kasnije smo ostali  i bez M.Marića kojeg sam  morao na poluvremenu povući iz igre zbog ozljede. Loš dan, jednostavno nije išlo  dogodi se to. Mojim igračima nema se što puno reći nego da iz ove utakmice izvuku pouke. Čestitke nogometašima  Zagore , znali smo da imaju iznimno kvalitetne nogometaše, a ova im je  utakmica puno značila i odigrali su je na vrhunskoj razini '.  

Protiv Zagore koje je  od 70.minute igrala sa igračem manje zbog isključenja dvostrukog strijelca Željka Sablića za BŠK Zmaj su igrali:  

Šutalo, Stanić ( od 46.Bilać), Sršen, Erjauc, (od 53.Kalajdžić), M.Marić ( od 46.Marinović), Džeba, Šešlija, Borovčanin, D.Marić, Didović, Urlić

U slijedećem kolu 13.listopada u Blato stiže 'Urania' iz Baške Vode.