HRVACE ZA VAĐENJE Svaguša: 'Bacit se na glavu' za pobjedu!

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - 'Bit će tri puta teže nego protiv Kamena' figurativno se u najavi sutrašnje utakmice protiv Hrvaca izrazio trener BŠK Zmaj Mario Svaguša, naravno nezadovoljan prošlonedjeljnim domaćim porazom od momčadi iz Ivanbegovine.

'Loše smo odigrali, nismo iskoristili svoje prilike, bili bez energije i rizika u igri naših ključnih igrač. Kvalitetan protivnik, nogometaši koji godinama igra zajedno i dobro stoji na terenu to je iskoristio i postigao dva gola. Prvi jedinim udarcem na naša vrata u prvom poluvremenu, te u završnici utakmice nakon naše neiskorištene stopostotne prilike kada smo nakon njihove kontre zapravo sami sebi zabili. Čestitam im na pobjedi, nama se pak ovo više ne smije događati' bio je jasan Svaguša. Dodao je da je njegova momčad i nažalost i dalje inferiorni brojem igrača u odnosu na druge momčadi u ligi. Stoga će protiv i ove sezone igračkih ojačanih Hrvaca imati tek nekoliko  igrača u pričuvi.

'Nažalost to je naša realnost, ali to ne znači da ćemo se unaprijed predati. Dapače! Bacit ćemo se na glavu da izborimo pobjedu. Nadamo se ovaj put još jačoj podršci sa tribinama, ista nam je itekako potrebna'

rekao je trener BŠK Zmaja kojem sve do domaće utakmice protiv Neretvanca i dalje traje suspenzija. Na klupi će ga kao i prošle nedjelje zamijeniti prvi mu pomoćnik Ante Prižmić.

Utakmica BŠK Zmaj - Hrvace igra se u nedjelju sa početkom u 17.00 sati. 

Naslovnica:  Ante Prižmić zamijeniti će i protiv Hrvaca  Marija Svagušu na klupi 'zmajeva'  

Snimio: N.Kosović