POMRSITI RAČUNE Još jednom kandidatu za prvaka…Na Zlinje stiže Croatia iz Zmijavaca

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO – Četiri kola prije kraja natejacnja u 3. HNL-jug na Zlinje stiže Croatia iz Zmijavaca, jedna je od najboljih momčadi lige, momčad koja spada među glavne kandidate za ovosezonskog prvaka. Usprkos tome pred nedjeljnu utakmici optimizam 'caruje' u redovima BŠK Zmaj. 

Uporište tomu svakako je u proljetnim igrama i rezultatima 'crvenih' koji su u tom dijelu natjecanja osvojili čak 21 bod! Uz to ovog su proljeća ugostili tri kandidata za prvaka, Junak i Uskok poraženi su napustili Blato, Primorac iz Biograda pak uzeo je samo bod. Mogu li 'zmajevi' pomrsiti račune još jednom pretendentu za titulu ? Optimist je i trener 'crvenih'..

'Svjesni smo kvalitete našeg današnjeg protivnika, ali u prilici smo da pobjedom dodatno učvrstimo svoju poziciju uoči zadnja tri kola i to  moramo iskoristiti. Vjerujem mojim igračima,siguran sam da će u tom cilju dati maksimum i potvrditi ono što smo mukotrpno radili proteklo vrijeme, ono u što smo svi skupa vjerovali, ostanku u 3.HNL-jug'  riječi su Marija Svaguše u čijoj će momčadi po svemu sudeći nedostajati ozlijeđeni kapetan Marko Vrkić.

Prošle jeseni u Zmijavcima završilo je minimalnom pobjedom Croatie (1:0), ali bila je to jedna sasvim drugačija momčad BŠK Zmaj od ove sadašnje, puno goropadnije...

Foto. N.Kosović