IVO ŠEPAROVIĆ Novi trener BŠK Zmaj!

Kategorija: Nogomet Kreirano: 07 Srpanj 2018 Objavljeno: 07 Srpanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Sa službene stranice BŠK Zmaj saznajemo da je novo rukovodstvo  kluba uspješno odradilo i prvi itekako važan posao...

Ivo Šeparović  novi je trener BŠK Zmaj  ! Potvrdio nam je to u razgovoru i osobno novi Predsjednik kluba Ivan Gavranić dodavši da je sa našim otočaninom,  nekada poznatim nogometašem sve  dogovoreno te da će  pod komandom Šeparovića 'crveni' uskoro krenuti u pripreme za novu, njihovu već devetu u nizu trećeligaške sezonu.

Novi prvi čovjek kluba sa Zlinja nam je također potvrdio da je za novog direktora kluba izabran Jurica Petković. Dodao je da će uskoro biti kompletiran Izvršni odbor  i igrački kadar. Po njegovi riječima intencija nove uprave i novog trenera je da momčad bude sastavljena većinom nogometašima sa našeg područja, te po potrebi 'popunjena' sa nekoliko igrača sa strane, uglavnom puno manje njih nego proteklih sezona ...

Ivo Šeparović(1961) poznato je nogometno ime. Ponikao je u velolučkom Hajduku, kao mlad otišao u splitski Hajduk gdje je  krajem 70-tih i početkom 80-tih igrao i za prvu momčad, bio redovito pozivan u mlađim reprezentativnim selekcijama bivše države. Igrao je u još nekoliko klubova u tadašnjoj  Prvoj saveznoj ligi , najviše  u dresu ljubljanske Olimpije za koju je odigrao 69 utakmica i postigao 10 golova. Sa klubom iz Ljubljane Šeparović je u sezoni 1991/92  bio i prvak Slovenije.  Igrao je još i za Solin, Spartak iz Subotice, Dubrovnik, GOŠK-Jug, Segestu... Upisao je i jednu utakmicu za Reprezentaciju Hrvatske,  protiv Slovenije 1991.g . u Murskoj Suboti.

Nakon završetka karijere nogometaša posvetio se trenerskom pozivu. U više je navrata bio u trenerskom stožeru splitskog Hajduka, a javnosti je svakako najviše znan kada je  prije nekoliko sezona bio prvi pomoćnik Miša Krstičevića.

.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7941298