KRENULI ZMAJEVI Domagoj Torbarina novi stoper BŠK Zmaj

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO – Prozivkom i prvim treningom u petak su sa pripremama krenuli i korčulanski zmajevi. Treneru Zoranu Petkoviću, njegovom novom pomoćniku Petru Sardeliću i treneru vratara Slobodanu Obradoviću na raspolaganju će biti  23-trojica nogometašaa. Prvim treninzima nedostajao je Kemal Lončarić koji će se danas priključiti, te Ante Prižmić zbog radnih obaveza.

 U odnosu na prošlu sezonu nema  Božidara Balića,  Marka Vrkića, Antoni Miline, Martina Vugdelije, Luke Čaglja i Jerka Šeparovića koji su već u drugim klubovima ili su u fazi traženja novog. 

Nakon što je u redove crvenih stigao Baldo Cicijelj novost je da mu se priključio i dosadašnji suigrač iz GOŠK-a 23-godišnji Domagoj Torbarina.  Riječ je 1.90 visokom stoperu, nekadašnjem U-18 i U-19 reprezentativcu Hrvatske. Karijeru započeo u pomlatku Zadra, gdje je bio kapetan kadeta i juniora. Za klub iz Stanova upisao i jednu prvoligašku utakmicu (protiv Rijeke 2011.g.). Nakon toga pola sezone proveo je Raštanima, pa u drugoligašu Gorici i Primorcu iz Biograda . Torbarina ima i iskustvo igranja u stranim klubovima, jednu je sezonu kao profesionalac igrao za FC RM Hamm Benfica iz Luksemburga. Blaćani su njegovim dolaskom riješili pitanje stopera i kako sada stvari stoje kada je u pitanju jesenska sezona zatvorili rubriku 'dolasci'.

Podsjetimo se pored dva bivša 'goškovca' Cicijelja i Torbarine, na Zlinje se ovog  ljeta  nakon dvije sezone vratio k Antonio Lipotić (Junak) , a stigli su i Domagoj Perica (Šibenika),  Dani Matković (Omladinac - Vranjic), dva mlada vratara Alen Šarić–Hodžić (Imotski)i Stefan Mičić (BiH).

Dodajmo tome da je u crvene radove novi i mladi Ivan Bradarić (Posušje) koji već nekoliko tjedana trenira sa igračima iz mlađih kategorija koji će biti priključeni pripremam prve momčadi.

 

 

Preko Dubrovnika na Korculu...  Domagoj Torbarina  u plavom dresu