POJAČALI SE MOĆNICI SA MOĆNOG LAZA Dean Gugić se vratio, dva Damira i Luka također

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA – Kad je riječ o  pojačanjima za slijedeću natjecateljsku sezonu u 1. Županijskoj nogometnoj ligi navijačima  'bilih'  sa velolučkog Moćnog laza ovih dana stižu dobre vijesti..Uprava Hajduka 1932  dogovorila je naime produžetak suradnje sa trenerom Nikšom Skokandićem, koji će i u slijedećoj sezoni sjediti na klupi  Velolučane. Potvrdio nam je to tajnik kluba Ivo Maričić 'Kiže' .

 'Bijeli redovi'  i igrački će biti ojačani, i to kako je već  uobičajeno kod Velolučana, iz svojih vlastitih  redova ili od svojih bivših nogometaša… Nakon puno godina odsustva u njihove redova vraća se Dean Gugić (1980).  Nakon velolučkog Hajduka gdje je ponikao igrao je u svim ligama pod ingerencijom HNS-a između ostalog i u 1.HNL ( Inter Zaprešić, Karlovac, Šibenik)  i u inozemstvu  (Danska, Austrija) , a sjećamo se njegovih odličnih igara u 3. HNL-jug u BŠK Zmaj.  Zadnji Deanov klub odakle se i vraća u Vela Luku je NK Mladost iz Ivanoveca koji se natječe u 1. ŽNL-i Međimurskoj.

Povratnik u bijelu momčad je i Deanov prezimenjak i rođak, nekada suigrača u klubu sa Zlinja  Damir Gugić 'Pučo', te još jedan od onih sa iskustvom igranja u susjednom Zmaju napadač i golgeter  Damir Drušković koji će se takođere u slijedećoj sezoni  staviti na raspolaganju treneru Skokandiću. Četvrti povratnik i svakako još jedno igračko pojačanje za prvu momčad je i Luka Barčot.

Nakon sezone koju su manje-više odradili sa potpuno pomlađenom momčadi, spomenuta četvorka povratnika u novom prvenstvu itekako će značiti mladoj momčadi. A s njima što se plasmana tiče i rastu ambicije velolučkog županijskog prvoligaša , zasigurno su veće od onog prošlosezonskog osvojenog 10.mjesta. 

Uz dvojicu nogometaša povratnike vezane su i nele promjene u voditeljima mlađih uzrasta  . Dosadašnji njihov trener Edi Žuvela naime  zahvalio  se na toj funkciji, pa će kadetsku momčad  preuzeti  Dean Gugić , a pomagati će mu Luka Bračot.

 

 

Opet u momčadi - Damir Drušković                         Foto:N.Kosović