Neven Ercegović za uspješan let preko Biokova ! Zmaj (M) – BŠK Zmaj 0:1

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

MAKARSKA – E i to se napokon  dogodilo....Nikad u svojih već pet sezona boravka među trećeligašima juga Hrvatske BŠK Zmaj nije jednu polusezonu otvorio  pobjedom u gostima ... Do današnjeg dana,  kada je u okviru prvog proljetnoga natjecanja pobjeđen imenjak u Makarskoj !

Nakon što je na poluvremenu bilo bez golova , u nastavku   jedan ali tri boda vrijedan gol za Blaćane  postigao  je u svom prvenstvenom debiju za BŠK Zmaj glavom Neven Ercegović .

 Odlično otvaranje proljetne  sezone Blaćana, nastavak serije jako dobrih igara i rezultata iz pripremnog razdoblja.  Uz to i  serije utakmica  bez poraza trenera  Zorana Petkovića i pomoćnik mu Ante Prižmić. Podsjetimo se trenerski tandem 'crvenih' još je u jesenskom dijelu u dvije utakmice ostvario dvije pobjede, a u pripremnim utakmica dodao još  tri pobjede i dva remija.

Od ovozimskih pojačanja BŠK Zmaj u Makarskoj inače nije mogao igrati kartonirani Branko Čubrilo.

Pobjedom u Makarskoj BŠK Zmaj sada je došao na 22 boda, napravio dodatni odmak od onih najugroženijih GOŠK-a i Omiša.

U slijedećem kolu BŠK Zmaj gostuje kod Hajduka B u Splitu. Utakmica se igra u petak 06.ožujka  sa početkom u 12.00 sati, a ona prva slijedeća na Zlinjama je u utorak 10.ožujka protiv Omiša. .  

Rezultati današnjeg kola :

Makarska: Zmaj - BŠK Zmaj 0:1, GOŠK - Solin 0:0, Šibenik: Šibenik - Jadran LP  4:0, ,Kaštel Stari: Val – Neretvanac  0:0,  Metković: Neretva - Omiš 2:0,  Unešić: Zagora – Kamen 0:0, Žrnovnica: Mosor – Croatia 2:0, Sinj: Junak – Hajduk II. 1:2,

U  nedjelju, 1. Ožujka u  Stobreču igraju : Primorac - Hrvace.

 

 

 Radost zmajevaca                                                              Foto: N.Kosović