Veterani Orebića gostovali na Lapadu…U dva dana drugi put 1:3

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Kako su i najavili na svojoj Osnivačkoj Skupštini, Udruga nogometnih Veterana Orebića svoju prvu veliko- nogometnu je akciju imala u – Dubrovniku. Nakon što su u petak imali 'vatreno krštenje' na ovogodišnjoj korčulanskoj malonogometnoj 'Škatuli' , protiv veterana dubrovačkog GOŠK-Jug Veterana 79 odigrali su utakmicu na lapadskom stadionu. 

Lijepa , zanimljiva i efikasna utakmica koje je pripala domaćinima istim rezultatom kao i u njihovom debiju na  korčulanskoj Božićnoj 'Škatuli'  - 3:1 za protivnike. Golove za dubrovačke veterane dali su Brković dva , te Čustović jedan , dok je gol za Orebićane dao Željko Čepo.

Slijedilo je po običaju i obostrano odlično odigrano 'treće poluvrijeme' kojeg su organizirali dubrovački veterani, a pritom je dogovorena  uzvratna utakmica  sa jednako toliko 'poluvremena' na orebičkoj Trstenici.

Momčad Udruge neogometnih veterana Orebića nastupila je u slijedećoj postavi:

Luka Markić, Mladen Ančić, Miloslav Rikalo, Denis Poša, Željko Mihaljević, Ivica Tolj, Željko Čepo, Matko Čepo, Joško Kordić, Stipe Rudan, Ivo Cibilić i Nikša Nogalo.

Foto: Denis Poša