Omladinac prosuo prva dva boda, pobjede Jadrana protiv Faraona, Rata protiv SOŠK-a, poraz Ponikva

Kategorija: Nogomet Kreirano: 03 Studeni 2014 Objavljeno: 03 Studeni 2014
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK –  Lastovski Omladinac ipak nije uspio nastaviti seriju pobjedu… Ono što do sada nikom u ovoj sezoni nije uspjelo,ostvarili su debitanti u ligi momčad NA Libertas odigravši sa liderima kod kuće u Kuparima bez golova. 

Time se okoristio smokviški Jadran koji je na svojoj Blatini u utakmici sa osam postignutih golova slavio protiv trpanjskog Faraona.  Momčad iz Smokvice smanjila je zaostatak na četiri boda , uz napomenu da Lastovci imaju utakmicu više odigranu , Dvije pobjede ostvarili su u ovom kolu gosti. U pelješkom ogledu Rat je bio uvjerljiv kod SOŠK-a i prikovao ga za dno . Stonjani još čekaju svoj prvi ovosezonski bod…. U drugoj utakmici odigranoj na Pelješcu nogometaši Ponikva  u utakmici gdje je viđeno pet golova poraženi od Enkela iz Popovića .

Putniković je bio slobodan .

2. ŽNL DNŽ –e

Rezultati 6. kolo
Janjina: Ponikve - Enkel 2:3
Smokvica: Jadran - Faraon 6:2
Kupari: NA Libertas - Omladinac 0:0
Putnikovići: SOŠK - Rat 0:3

Redoslijed:Omladinac 16 (6), Jadran 12 (5), Putniković 10 (5), NA LIbertas 7 (5), Enkel 7 (5) , Rat 7 (6), Faraon 5 (6), Ponikve 4 (6), SOŠK  0 (5)

Raspored 7.kolo: Omladinac – SOŠK, Faraon – NA Libertas, Enkel –Jadran, Putniković – Ponikve. Slobodan je Rat. Igra se 09.studenog u 14.00 sati.