'Kiša' golova u 2.ŽNL-i DNŽ-e ! Visoke pobjede Omladinca u gostima , te Jadrana , Putnikovića i Ponikava kod kuće

Kategorija: Nogomet Kreirano: 06 Listopad 2014 Objavljeno: 06 Listopad 2014
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK – Nedjelja je bila dan za odigravanje i utakmica 2.Županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske. Odigrano je 2.kolo ,u kojem su gledatelji vidjeli – kišu golova !  

Čak 23 postignuta gola u samo četiri utakmice, u prosjeku 5,75 golova po utakmici , bez dvojbe raritet kojeg se ne sjećamo , barem kada su u pitanju prvenstva odigrana zadnjih četiri-pet sezona.Najviše , čak osam golova viđeno je u Putnikovićima gdje je domaćim postigavši šest i primivši dva pobijedio momke iz Rata iz Kune.  Pelješki ogled bio je i u Janjini , gdje su kao domaćini igrali nogometaši Ponikva i pobijedili stonski SOŠK.

Svojih prvih devedeset minuta u novom prvenstvu digrali su Smokvičani .  Visoka pobjeda Jadrana na njegovoj Blatini protiv novih u ligi NA Libertas  i potvrda  najave da će u  prvenstvu igrati jednu od važnijih uloga .

Najduži put u nedjelju prevalili su , ali i ostvarili najvrjedniji rezultat u ovom kolu  nogometaši Omladinca iz Lastova. Uvjerljivom, drugom u nizu  pobjedom  na vrućem terenu u konavoskim Popovićima  nad domaćim  Enkelom , pokazali su da su i oni jedni od favorita ovogodišnjeg natjecanja. Trenutno su vodeći i uz Putnikovići jedini stopostotni u dvije utakmice, no liga je tek počela, biti će još neočekivanih rezultata i obrata, smjena na ljestvici ...

U ovom kolu odmarao je  Faraon iz Trpnja .

Rezultati 2.kolo: Enkel – Omladinac 1:4, Putniković – Rat 6:2, Ponikve – SOŠK 3:1, Jadran – NA Libertas 5:1

Redoslijed: Omladinac 6 (2),  Putniković 6 (2) , Jadran 3 (1), NA Libertas 3 (2), Ponikve 3 (2), Enkel 3 (2), Faraon 0 (1), SOŠK 0 (2), Rat 0 (2)

Raspored 3.kola: SOŠK – Jadran,  Rat – Ponikve,  Omladinac – Putniković,  Faraon - Enkel. Slobodan je  NA Libertas.

Igra se 12.listopada 2014.g. u 16.00 sati