Splitski 'bili' stižu na Zlinje ….Formiran Hajduk B za nastup u 3. HNL-jug – Marenzi 'avancao'

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT – Ljubitelji nogometa na našem otoku uskoro će  na djelu moći vidjeti i splitskog Hajduk! Doduše njegovu 'B' momčad koja će igrati u 3. HNL-jug , u istoj u kojoj će petu sezonu za redom krenuti i naš BŠK Zmaj. To je od prošlog tjedna i službeno  obavljeno . Momčad 'bijelih' sačinjavati će igrači koji kod Igra Tudora nisu trenutno u prvom planu.

Dio njih koji su proveli na pripremama u Sloveniji će iz prve momčadi preseliti u 'B' . Njima i ostalima koji su predviđeni za trećeligaški jug  pripreme počinju 14.srpnja. Trener 'B 'momčadi splitskog Hajduka biti će Mario Osibov, koji je prošle sezone vodio kadete,   potom i  juniore. Pomoćnik će mu biti Tonči Pirija,a trener vratara Vladimir Balić,  u stožeru su još kondicijski trener Duje Poljak i team menadžer Danijel Durdov. 'B' hajdukovci igrati će svoje prvenstvene utakmice na umjetnoj travi pomoćnog igrališta u Poljudu.

Formiranjem 'B' momčadi napravljen je i novi trenerski ustroj kluba u mlađim kategorijama , pa je tako nekadašnji uspješni trener BŠK Zmaj  i dosadašnji trener kadeta splitskog Hajduka Armando Marenzi sada  preuzeo juniore.