Na rastanku od sezone još jedan težak poraz …Omladinac – Slaven 1:6

Kategorija: Nogomet
Napisao/la Stjepan Jurica

                                             
LASTOVO - Domaćini na zaključenju sezone protiv dobrih gostiju,su odigrali onako kako više manje igraju cijeli proljetni dio,što znači vrlo loše i zasluženo su visoko poraženi. Utakmica je od samog početka bila jednosmjerna i niti jednog trenutka pobjeda Slavena nije dolazila u pitanje. Do 31.minute su se domaći nekako rezultatski držali,međutim nakon izmjena,kada je praktično cijela zadnja linija izrotirana, kola su krenula nizbrdo iako je do tada mladi domaći vratar imao nekoliko vrhunskih obrana i držao svoju ekipu da ne potone. 

Međutim u 31.minuti je bio nemoćan kada je S.Njire promiješao domaću obranu i iz blizine zakucao loptu pod gredu. Isti igrač u 45.minuti koristi grešku Parlova i na odmor se ide sa 0:2.U drugom pluvremenu nakon kornera Bobanović povisuje na 0:3 u 56.minuti, da bi Bratoš glavom nakon dobrog centaršuta,u 59.povećao na 0:4.Mušić iz kontre u 65.minuti povećava na 0:5. Domaći uspijevaju u 83.postići počasni pogodak preko Povijača,da bi točku stavio danas najbolji igrač utakmice Stjepo Njire u 85.minuti. Neshvatljivi pad u igri u proljetnom dijelu sezone,ostaje za analizu treneru,upravi i igračima. Letvica koju su visoko postavili najavivši da sve ispod petog mjesta je

neuspjeh za klub, očigledno je daleko od realnosti. Osvajanje 11.mjesta i ostanak u 1.Ž.N.L. svakako nije neuspjeh ovog kluba,ali ipakostaje gorak ukus loših igara i serije poraza u proljetnom dijelu prvenstva,pogotovo na domaćem terenu.
 Omladinac  - Slaven 1:6 (0:2),                                                 
LASTOVO-Igralište Luža. Gledatelja 50. Suci Edin Zukić (Korčula) sa pomoćnicima Mikicom Nobilom (Blato) i Mersadom Zukićem (Korčula)
Strijelci:za domaće Povijač u 83.,a za goste S.Njire u 31.,45. i 85.Mušić u 65.i 83.te Bratoš u 59.minuti.
OMLADINAC: M.Rešić, I.Jurica,V.Crnić,Simić,Parlov,Vranjić,Žarković,M.Crnić,Povijač, A.Pavličević i Ž.Pavličević
SLAVEN:Miljak, Batista, Elezović, Pulić,Mostahinić,Bobanović,Bratoš,Trković,Mušić, Njire i Čupić   

…………………………

Tekst: Stjepan Jurica