TIPPIN JE 'IN' Pobjednik MNT 'Orebić 2020'...U finalu bolji od Orebić Tradinga, CB 'Kocka' treća...Pobjednici Dječjih turnira Orebić i Hajduk 1932

Kategorija: Mali nogomet
Napisao/la Hrvoje Kapiteli

OREBIĆ - Završni dan MNT Orebić 2020. otvorili su polufinalisti seniorskog dijela turnira. U prvoj utakmici je "veliki Tippin" pobijedio "mali Tippin" rezultatom 2:1. 

Strijelci za Tippin su bili Dino Špaleta i Marijo Bađek, a za Team 43 Ivan Kordić.

Prava mala drama se odvijala u drugoj utakmici polufinala. Kocka je povela golom Jerka Šeparovića, da bi Orebić Trading okrenuo na 2:1 golovima Vitkovića i Ivana Čepa. Golom   Marija Stojana Kocka se vraća na 2:2. Nakon toga slijedila su 2 pogotka Romana Levanta za Orebić Trading,i svi su mislili da je utakmica rješena. Međutim odličnom igrom golaman-igrač , Kocka se vraća na 4:4 golovima Antonija Petrovića i Arijana Pandurice. Na kraju u ruletu penala sretnija je bila momčad Orebić Tradinga i plasirala se u finale.

Nakon toga, nastupila su djeca s tri finala.

U-8 finale pripalo je Orebiću koji je nadigrao Smokvicu 5:2. U-10 pobjednički pehar je otišao "na otok", velolučki Hajduk je svladao Orebić 3:0 i tako se revanširao Orebiću za poraz u grupi i u finalu turnira "Škatula fulmini" u Korčuli. U-13 finale pripalo je Orebiću koji je s 1:0 nadigrao momačad KAMP Vrbovica. 

Pehare i medalje djeci je podijelio Ivano Čepo, Orebičanin u redovima prvoligaša HNK Gorica.

Nakon mlađih uzrasta igrala se utakmica za 3. mjesto u kojoj je Kocka uvjerljivo svladala Team 43  s 4:1 golovima Antonija Mušića, Marija Stojana te 2 puta Frančeska Verazze, dok je za Team 43 gol postigao Arar.

Prije finala odigrala se revijalna utakmica U-6 selekcije NK Orebića, djece rođene 2013.,2014.,2015, pa čak i 2016. Plavi i bijeli odigrali su miroljubivih 1: 1 na oduševljenje prepune dvorane OŠ Orebić i ponos roditelja navedene djece.

I na kraju veliko finale u kojem je Tippin uvjerljivo i suvereno slavio protiv Orebić Tradinga rezultatom 4:1. Golove za pobjednike su postigli A. Kordić, D.Špaleta, M.Vodopić i najbolji strijelac turnira Marijo Bađek kojemu je to bio 16. gol na Turniru.

Pehare za 1., 2. mjesto  i najboljeg strijelca dodijelio je načelnik Općine Orebić koja je bila generalni pokrovitelj turnira.

 

Koristimo prigodu zahvaliti se svim donatorima za lutriju, osoblju i ravnatelju OŠ Orebić, Općini Orebić, svim ekipama kao i posjetiteljima, jer bez svih nabrojenih ovaj turnir se ne bi mogao organizirati

Tekst : Hrvoje Kapiteli

Naslovnica. Pobjedninici momačd 'Tippin' iz Orebića 

Snimio: Nedjeljeko Ćendo 

USKORO više fotografija 

U privitku konačni rezultati

Attachments:
Download this file (Konačni  REZULTATI  2020..pdf)Konačni REZULTATI 2020..pdf[ ]36 kB