MEMORIJAL BATINOVIĆ MILAN PRVI DAN Pobjeda Veterana Korčule protiv Sv.Antuna… U uvodu igrala djeca Sv.Antuna protiv Žrnova FOTO

Kategorija: Mali nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA -  Minutom šutnje u sjećanje na Milana i utakmicom između veterana Svetog Antuna i Športskog društva 'Veterani Korčula' na Igralištu 'Ferijalni' započeo je večeras j 4. po redu malonogometni Turnir 'Memorijal Milana Batinovića'.

U toj prvoj službenoj utakmici  korčulanski malonogometni veterani okupljeni u ŠD' Vetarani' bili su bolji od veterana organizatora turnira rezultatom 3:0. Golove za pobjednike postigli su  Mario Rončević, Ante Rakuljić i Zoran Pandurica. 

Turnir se nastavlja i završava sutra u subotu prijepodnevnim utakmicama po grupama , te popodnevnim završnim utakmicama u kojima će pored spomenutih dviju korčulanskih veteranskih momčadi nastupiti i njihovi gosti , nekoliko veteranskih momčadi iz Dalmacije.

Kao uvod u turnir odigrana je pak utakmica dječjih momčadi MNK Sveti Antun i NK Žrnovo u kojoj  su bolji bili mali 'antunjani' rezultatom 4:0.  Tri gola dao je Špiro Brčić ,a jednog i Franko Terzić.

Ovogodišnji turnir ima Humanitarni karakter dobrovoljnim doprinosom gledatelja prikupljaju se novčani prilozi za liječenje male Gordane Knego.

Fotografije večerašnjih utakmica pogledajte u Galeriji slika

Snimio: Nenad Kosović