NEK JE VIŠE NOGOMETNOG ŽARA A MANJE POŽARA... Orebićki vatrogasci pobjednici MNT povodom Svetog Florijana FOTO

Kategorija: Mali nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

OREBIĆ –  Vatrogasci- malonogometaši Dobrovoljnog  vatrogasnog društva Orebić pobjednici su ovogodišnjeg Malonogometnog turnira odigranog u Orebiću povodom 4.svibnja, blagadna  Svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca i vatrogastva.  

Tradicionalni turnir zbog vremenskih prilika ove je godine održan sa malom odgodom, a pored  malonogometne momčadi DV Orebić sudjelovali su još i njihove kolege iz  DVD  Korčula i DVD Smokvica.

Na  turniru odigranom na igralištu Sportskog centra' Dalmatino' Orebićani su ostvarili dvije uvjerljive pobjede protiv  kolega iz DVD Korčula ( 4:0)  i DVD Smokvica (8:0) i tako bez primljenog gola osvojili pobjednički pehar. Drugo mjesto osvojili su  vatrogasci DVD Korčula koji su bili bolji od Smokvičana rezultatom 5:2.

'Okončali smo još jedan turnir sa željom da se više nalazimo na ovakvim feštama i druženjima, a manje na požarima' rekao nam je Nikša Nogalo , zapovjednik DVD Orebić inače organizatora turnira, zahvalivši svim sudionicima i Općini Orebić kao glavnom sponzoru.

Sve utakmice sudio je Svetko Bikić.

Nakon turnira održana je  zajednička zakuska i druženje u prostorijama DVD Orebić.

Fotografija  Naslovnice: Pobjednici  turnira - DVD Orebić

FOTO : Ante Vidulin