JAKO DOBRA FUTSAL LUMBARDA U debi sezoni 4.mjesto među 17 momčadi! Pogledajte završni Bilten lige

Kategorija: Mali nogomet
Napisao/la Nenad Kosović

GRUDA  - Završeno je natjecanje u 1. Županijskoj futsal ligi. Kao jedini predstavnici sa područja otoka Korčule i poluotoka Pelješca, u svom debiju u ovom natjecanju Malonogometaši 'Lumbarde' zauzeli su na kraju 4.mjesto među 17 momčadi.  Nema dvojbe  lijep uspjeh mladića koju okuplja i vodi Mario Milina 'Mamo'.

U sinoćnjoj zadnjom utakmici,  u dodatnom18. po redu finalnom kolu koji je odlučivao o konačnim plasmanima,  Lumbarda je u Školskoj dvorani na Grudi poražena 6:2 protiv Omble.   Oba gola za ovaj put dobrano oslabljenu Lumbardu dao je Nedo Mušić.

Igrali su: Mate Batinović, Nikola Botica, David Jurić, Dino Špaleta, Nedo Mušić, voditelj – Stipe Bezek.

Pobjedom protiv Lumbarde  Ombla je osvojila titulu prvaka . Na kraju su bodovno bili izjednačeni  (41) sa malogometašima   Dube Konavoske,  ali su bili bolji u međusobnom ogledu. Trećeplasirani su  malonogometaši MNK Cavtat sa bodom manje.

Malonogometaši Lumbarde su  u 17 odigranih utakmica ostvarili 10 pobjeda, 3 remija i doživjeli 4 poraza. Postigli su 64 , a primili 43 gola ,  te se boljom gol razlikom plasirali  mjesto ispred MNK Dunave koji ima jednak broj bodova (33).

Lijepo je to što su u kupnom poretku za Fair play Lumbarđani osvojili 2.mjesto.

U Prvitku u PDF - najnoviji  Bilten natjecanja i Poredak za Trofej Fair play  koje nam je poslao Ivo Pavlić

Foto: N.Kosović

Attachments:
Download this file (bilten  XXII (2).pdf)bilten XXII (2).pdf[ ]665 kB
Download this file (T R O F E J     F A I R      P L A Y.pdf)T R O F E J F A I R P L A Y.pdf[ ]261 kB