GOL RAZLIKA KVARTETU ODREDILA KVALITETU U polufinalu Orebić Trading – Taxi Tabo i Tippin – Caffe bar 'Joja'

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 06 Siječanj 2019 Objavljeno: 06 Siječanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

OREBIĆ – Orebić Trading protiv momčadi Taxi Tabo i Tippin protiv  Caffe bar 'Joja'…  Polufinalni su parovi , odnosno  četiri momčadi koje će u današnjem završnom danu odlučiti o pobjedniku ovogodišnjeg Malonogometnog turnira u Orebiću.

 Rasplet je  to  iznimno zanimljivog zadnjeg dana igranja po skupinama, gdje su na  kraju i u Skupini A i u Skupini B tri  momčadi imale po 6 bodova, pa je  o konačnom poretku odlučivalo po kriteriju ukupne gol razlike.

Najprije pobjeda Orebić Tradinga protiv MNK Sv.Antun . Potom je  Taxi Tabo bio bolji od  Ferijalosa, a Caffe bar 'Joja' malo je reći uvjerljiv protiv UMO-a. Na kraju večeri sjajna utakmica u kojoj je Faraon sa golom razlike bio bolji do sinoć neporaženog Tippina, što mu  na kraju ipak nije bilo dovoljno za polufinale  

 U konačnom 'matematičkom obračunu'  kao dva prvoplasirana kupina dobitnici su bili Orebić Trading i Tippin, te CB 'Joja' i Taxi Tabo' kao drugoplasirani, dok su gubitnici ostali kao 3.plasirani  'Faraon' , te do jučer stopostotni MNK Sv.Antun.

U polufinalu dakle tri momčadi iz Orebića i jedna iz Trpnja, jasno je  da će  pobjednički pehar ostati  na Pelješcu.

U Dječjem dijelu turnira u kategoriji U-12 Orebić 1 je bio bolji od Orebića 2, dok je korčulanski 'Ferijalos' protiv te dvije orebićke momčadi ostvario dvije pobjede.

Današnji program na Dubravicama počinje u 13.00 sati polufinalima seniora, a nastavlja se sa dvije finalne utakmice dječjeg turnira , nakon kojih slijedi seniorski obračun… Najprije za 3.mjesto (17.00)  , te veliko finale u 18.00 sati. 

U privitku  Rezultati i Tablice