DUBROVČANI ZELENI ZA KORČULANSKE ZELENE Korčula se plasirala u 2.pretkolo Kupa - pobjeda 32:23 !

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 07 Studeni 2018 Objavljeno: 07 Studeni 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Mladi dubrovački rukometni gospari ipak su bili 'zeleni' za korčulanske 'zelene'…Silvio Ivandija trener prvoligaša 'Dubrovnika' Pod Balon je doveo kombiniranu momčad sa tek ponekim pripadnikom one udarne momčadi trenutno vodeće u Prvoj ligi – skupina Jug . 

Na odmoru osam razlike, a na kraju devet… Govori i to da rezultatske neizvijesnosti nije bilo. No sve čestitke momcima trenera Miša Veraje. Odradili su pošteno, odigrali borbeno, pa i atraktivno, pa je oko 150 gledatelja više puta imalo za čim zapljeskati. Da ne zaboravimo gromoglasno se  zapljeskalo u uvodu utakmice i sjajnim mladim korčulanskim mažoretkinjama za njihovu izvedbu s kojom su oduševili prisutne i 'začinili' kasnorukometnu priredbu…

Najefikasniji među rukometnim pobjednicima bio je Vlaho Stanišić sa 6 golova, potom Frano Jeričević sa 4, a onda 'sekstet' njih od po 3 gola –  Zvonimir Ćenan, Toni Žuvela, Antonio Petrović, Zvonimir Đula, Goran Stamatović i Frančesko Verazza, dva je gola dodao Filip Mažurana, a po jedan vratar Tomislav Šegedin i Denis SansovićTomislav Šegedin imao je 13 obrana, a Antony Radovan 4. Još su igrali i u zapisniku bili Dominik Đula, Toni Lucin i Ante Ćenan.

S druge strane kod gostiju  Luka Bevanda postigao je gotovo pa 'nestvarnih' 16 golova, a svi ostali  Dubrovčani sedam golova ! U listu strijelaca još su se upisali Paolo Bašica 3, Denis Topuzović 2, te jednom Marino Knez i Nikola Hrtica.

Rukometaši Korčula su se dakle plasirali  u 2.pretkolo Kupa, a kako je Metković Mehanika u Opuzenu bio bolji od istoimenog domaćina (27:20) , jasno je da slijedeću srijedu Pod Balonom stiže još jedan prvoligaš...

1.Pretkolo Kupa 

KORČULA                    32   (18)

RKHM DUBROVNIK    23   (10)

 

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas