TIN U ŽABACA ŠKAFETIN Tin Fabris novi vaterpolist zagrebačke 'Mladosti' !

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 11 Listopad 2018 Objavljeno: 11 Listopad 2018
Napisao/la Nenad Kosović

ZAGREB  - Jedan od najboljih igrača KPK-a u prošlosezonskom natjecanju 1. B vaterpolo lige,   U -18 reprezentativac  Hrvatske Tin Fabris prešao je u redove  zagrebačke HAVK Mladost !  Tin je ove jeseni postao zagrebački studentt  pa je bilo  i za očekivati da ukoliko se želi i dalje ozbiljno baviti vaterpolom treba i trenirati u kontinuitetu.

A poziv je došao od  'Žabaca sa Save' … Tin je od matičnog kluba ovaj tjedan dobio ispisnicu, a već neko vrijeme i trenira zajedno sa njihovom prvom momčadi. Trener Mladosti je  Zoran Bajić, inače selektor  U-18 reprezentacije Hrvatske s kojom je Tin proteklog ljeta odradio pripreme, igrao na  turniru u Budimpešti i još nekim pripremnim utakmicama.

 Vaterpolo sezona počinje  sutra, u petak,  Zagrepčani  svoju  prvu utakmicu Regionalne lige igraju u Bazenu  na Savi, stiže im beogradska Crvena Zvezda. Obzirom da im je nekoliko igrača  trenutno ozlijeđeno Tin bi mogao sutra biti u postavi, možda i debitirati u kapici 'žabaca'…Utakmica će inače  prenositi i kanal  'Arena Sport 2'  s početkom u 20.15 sati.

Mladost se ove sezone  pojačala ( Ćuk, Buljubašić, Čagalj, Petković, Kharkov….), očito  žele pomrsiti račune dubrovačkom Jug CO u Regionalnoj ligi i PH-e,  a ambicija ima i Ligi prvaka, u kojoj Hrvatska ove godine ima čak tri predstvanika - Jug CO , Mladost i splitski Jadran i što je zanimljivo svi igraju u istoj Grupi ! 

Odlaskom darovitog Fabrisa u Mladost  u novoj će sezoni natjecanja u 1.B lige KPK tako biti oslabljen... No takav je manje-više  'horoskop'  naših otočkih klubova kada odlaskom studij ostaju bez svojih ponajboljih igrača.

I ne samo u vaterpolu... 

Foto Naslovnice: Tin Fabris , od sada u kapici zagrebačke 'Mladosti' 

Snimio: N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas