PH-e U DISCIPLINI POJEDINAC Ivo Butrica brončani, Antonio Prlaguzić šesti

Kategorija: Boćanje Kreirano: 09 Listopad 2018 Objavljeno: 09 Listopad 2018
Napisao/la Luko Hendić

ŠIBENIK - Ivo Butrica član BK Rijeka Mandaljena osvojio je brončanu medalju na prvenstvu Hrvatske u disciplini pojedinac koje se je odigralo u Šibeniku. Butrica je u svojoj skupini bio najbolji pobijedivši najprije Ivicu Validžića (BK Sveti Luka) 13:6, te Renata Markoča (BK Primošten) 13:8. 

 

 

U četvrtfinalu je bio bolji od Stevena Benolića (BK Istra Poreč) rezultatom 13:5. U polufinalu Ivo je izgubio od Tea Kuljiš (BK Zrinjevac) 13:5, da bi u utakmici za 3. mjesto sa rezultatom 13:5 pobijedio dojučerašnjeg reprezentativca Joška Buterin (BK Vargon Rijeka i tako zasluženo osvojio brončanu medalju.

Na završnici PH nastupio je i Damir Ilić član BK Župa Dubrovačka. Ilić je u svojoj skupini bio također najbolji sa dvije pobjede gdje je pobijedio Joška Buterina (BK Vargon Rijeka) 13:4, te Gordana Jerčinovića (BK Krimeja). U četvrtfinalu od njega je bio bolji Ivan Milohanić (BK Veleniki) 13:5 koji je na kraju iznenađujuće ali zasluženo postao prvak Hrvatske. Damir Ilić je na kraju osvojio 7. mjesto.

Na prvenstvu je nastupio i Antonio Prlaguzić iz Brijeste koji sada nastupa za BK Vargon Rijeka. Prlaguzić je nakon dvije pobjede u grupi izgubio u četvrtfinalu od Joška Buterina i na kraju osvojio 6. mjesto.

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas