BEZ PRIPREMNIH MUKA NEMA NI DOBRIH HAJDUKA Više mjesec dana u pogonu, danas provjera sa Jadranom, u nedjelju sa Faraonom

Kategorija: Nogomet Kreirano: 14 Rujan 2018 Objavljeno: 14 Rujan 2018
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA - Nogometaši velolučkog Hajduka, sedmoplasirana momčad u prošlosezonskom natjecanju 1.ŽNL-e više od mjesec dana je u pripremnom pogonu.Trener  Edi Žuvela  i njegovi pomoćnici Gorjan Stipković i Igor Barčot  već 10.kolovoza okupili su svoje 'hajduke' kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu. 

Doduše zbog poslovnih obaveza nekoliko igrača (Goran Gugić, Igor Žuvela...) još se nisu potpuno uključili u pripreme,  ali 'gro' onih iskusnijih je redovito na treninzima Tomislav Andreis, Hrvoje Gugić, Ivan Maričić,Toni Padovan, Boris Tulić, Nikola Prižmić, Marko Andreis, Hrvoje Žuvela ...

'Od početka priprema radimo četiri puta tjedno i tako će biti sve do početka natjecanja koje je planirano za 23.rujna. Zadovoljan sam angažmanom igrača na treninzima, siguran sam da ćemo početak natjecanja dočekati spremni. Prvoj smo momčadi pridodali četiri kadeta. Mi doista nemamo problema sa domaćim kadrom, pa ćemo tako i ove sezone u prvenstvu ići opet dijelom pomlađeni i neiskusniji' rekao nam je trener Edi Žuvela koji se nada da će u prvih nekoliko kola moći računati na zagrebačke studente Hrvoja Žuvelu i Marka Andreisa , nažalost ne i na Anta Berkovića koji je nedavno operirao koljeno.

'Nadam da u novom prvenstvu nećemo imati onako izražene oscilacija kao u prošlom, kada smo proljetni dio odigrali jako loše'  dodao je Edi.

Velolučani  su do početka prvenstva  planirali i nekoliko  pripremnih utakmica , dvije odmah ovaj vikend koji prethodni 1.kolu…Najprije danas  u petak na Moćnom lazu na ogled Hajduku 1932 stiže Jadran 1929 iz Smokvice, a već u  nedjelju na istom mjestu ugostiti će županijskog drugoligaša  trpanjskog Faraona.  

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas