NA PRELUKU I TRIATLON UTRKU Matea Vojinović srebrna u mlađe-juniorskoj konkurenciji i 11. u apsolutnoj! FOTO

Kategorija: Atletika Kreirano: 08 Srpanj 2018 Objavljeno: 08 Srpanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

PRELUK - Prošli je tjedan u Bedekovčini i tamošnjem Sprint Triatlonu bila četvrta u mlađe-juniorskoj konkurenciji,a ove nedjelje mlada korčulanska triatlonka Matea Vojinović popela se na pobjedničko postolje i okitila se srebrnom medaljom.  Bilo je to na Sprint triatlonu u Preluku kod Rijeke, mjestu znanom po automobilističkim i motociklističkim utrkama, ali i triatlon natjecanju u kojem je Matea stigla u cilj kao drugoplasirana mlađa juniorka.

Odradila je 750 metara plivanja, 20 kilometara vožnje bicikla i 4  kilometara trčanja rezultatom 1.06.21.4 . Isti joj je osigurao i jako dobar plasman na 11.mjesto i u apsolutnoj kategoriji, među 29 triatlonke koje su uzele učešće u natjecanju  organiziranom od strane Triatlon klub 'Matulji'.

Među ženama u apsolutnoj kategoriji prva je inače bila Matejina klupska kolegica  iz zagrebačkog TK 'Swibir' kolegica Željka Šaban Miličić, druga je bila Slovenka Nina Mina Mandl, a treća ukupno,  odnosno druga u bodovanju za Prvenstvo Hrvatske Maja Bonačić  također iz TK 'Swibir' .

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas