DALMACIJA SA TRI ZMAJA Vrkić, Kragić i Ivanišević igrali u reprezentaciji NS Split

Kategorija: Nogomet Kreirano: 13 Lipanj 2018 Objavljeno: 13 Lipanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT -  Marko Vrkić, Antonio Kragić i Toni Ivanišević bili su u postavi amaterske nogometne  Reprezentacije Dalmacije, odnosno selekcije Nogometnog Središta Split na Završnom turniru  četiri najbolja hrvatska nogometna središta koji se igra u Kutini

Danas u  polufinalnoj utakmici igrali su protiv reprezentacije  NS Osijek i nažalost poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca.  Utakmica je u regulranom dijelu završena 2:2, a golove za Dalmaciju dali su Torbarina i Begić. 

U drugoj polufinalnoj utakmici igrali su u  NS Zagreb protiv NS Rijeka.  Bolji su bili Zagrepčani rezultatom 4:2 pa će o prvaku, odnosno nogometnom središtu  koja će predstavljati Hrvatsku u Kvalifikacija za EP odlučivati sutrašnje finale između NS Rijeka i NS Zagreb.

Naslov prvaka brane amaterski nogometaši Središta Zagreb koji su prvo mjesto osvojili na zadnjem turniru 2016.godine  održanom u Karlovcu. Nakon toga kroz europske kvalifikacije ušli su u Završnicu koja se igrala u Istanbulu i tamo postali neslužbeni amaterski prvaci Europe.

 

Fotografija Naslovnice: Marko Vrkić , kapetan BŠK Zmaj 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas