OTKAZALI RADNIČKI I JADRAN Umjesto F8 sada je F6 i natjecanje Liga sustavom pet kola svatko sa svakim

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 11 Lipanj 2018 Objavljeno: 11 Lipanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Početak je tjedna u kojem će Korčula i njen Bazen 'Gojko Arneri' bito domaćin Regionalnog vaterpolo turnira za  igrače  2004. g. i mlađi. Nažalost proteklog tjedna broj učesnika sa osam smanjen je na šest , stigla su dva otkaza,  Radničkog iz Kragujevca i splitskog Jadrana, pa je Regionalni F8 postao F6. 

Rezultiralo je drastičnim promjenama u sustavu igranja turnira , te će se najbolji kadetski klubovi Regije umjesto u dvije skupine kako je prvotno bilo predviđeno  natjecati liga sistemom, odnosno igrati će svatko sa svakim.

Primorac iz Kotora, beogradski Partizan, Budva , dubrovački Jug CO , reprezentacija Slovenija i  KPKu četiri dana odigrati će  pet kola u borbi za najbolju kadetsku momčad Regije.

Turnir počinje u četvrtak navečer utakmicom između Juga i Primorca, nakon koje će i momci trenera Marjana Kosovića imati za protivnika crnogorsku Budvu.

U petak je mogli bi reći  'pakleni dan' za kapekaše…Dva kola , dva iznimno teška protivnika…  Ujutro u 11.10 očekuje ih beogradski Partizan, a navečer  Jug CO u 20.20 .

 U subotu navečer u 20.20 igrati će protiv Reprezentacije Slovenije, a svoj prvi nastup na Regionalnom F6 turniru KPK će završiti  u nedjelju  utakmicom protiv kotorskog Primorca s početkom u 12.20.

 

 U Galeriji slika Plakat F6 turnira 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas