POBJEDNIČKI PEHAR VRATILI U KORČULU Na Završnici Regionalne U-16 RK 'Korčula' opet najbolji!

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 14 Svibanj 2018 Objavljeno: 14 Svibanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

PODGORICA  - Nakon godinu dana  Kadeti Rukometnog kluba 'Korčula' vratili su u Korčulu pobjednički  pehar Regionalne U-16 lige  !

Na  Završnom turniru ovog šest klubova iz BiH-e, Crne Gore i Hrvatske odigranom u Podgorici , mladi Korčulani  pobijedili su najprije vršnjake RA Đukanović iz Tuzia rezultatom 25:20, potom Čelik iz Nikšića 21:20 , te u Finalnoj utakmici RA Đukanović  iz Podgorice 21:20.

Dakle tri utakmice u glavnom gradu Crne Gore i tri pobjede protiv crnogorskih klubova. U četiri godine postojanja ove lige Rukometni klub 'Korčula' daleko je najuspješniji , ostvarivši tri titule i jedno drugo mjesto!

' Čestitke momcima , bilo j doista naporno jer smo prethodnog dana igrali utakmicu 2.HRL-jug za kadete u Dubrovniku u kojoj smo poraženi od domaćina , a onda nakon putovanja u subotu u Podgoricu čekao nas je cjelodnevni boravak tamo i tri teške utakmice Završnice i istog dana povratak kući. Na kraju momci su iako vidno umorni bili presretni što su pobjednički pehar vratili u Korčulu ' zadovoljan je po povratku iz Crne Gore bio trener Tomislav 'Mišo' Veraja.

Dodao je da su na 'Završnom turniru odigranom u novom  Sportskom centru 'Verde' u Podgorici najveći teret u njegovoj momčadi podnijeli oni 'iskusniji' u ovoj generaciji (2006.g i mlađi) -  Filip Mažurana, Andrija Filipović-Grčić, Frano Gugić i vratar Anthony Radovan, uz pomoć mlađih Marka Penda, Anta Šestanovića, Stipe Andrijića-Klosea, Nikole Ivankovića i Krista Botice.

Na Završnici u Podgorici uz spomenute klubove još su igrali Velež iz Mostara i Mokošica.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas