VESLAČKO PRVENSTVO HRVATSKE Sestre Jurković prvakinje u dvojcu ! Ivani još i zlato sa Izabelom, a Josipi srebro u skifu !

Kategorija: Veslanje Kreirano: 29 Travanj 2018 Objavljeno: 29 Travanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

 

ZAGREB - Promijenile su klub , ali naviku osvajanja medalja na Prvenstvu i Hrvatske očito naše Ivana i Josipa - nisu ! 

Na Veslačkom prvenstvu Hrvatske održanom na  Jarunu velolučke blizanke sa zagrebačkom adresom u Veslačkom klubu ' Trešnjevka'  okitile su se  dvije seniorske  titule prvakinja  Hrvatske. Pritom je  Ivana osvojila  dvije zlatne,  a Josipa jednu zlatnu i  jednu srebrnu  medalju.

 Ivana i Josipa Jurković zajedno su u 'dvojcu bez' bile najbolje - zlatne . Ivana je pak osvojila i zlato u 'dvojcu na pariće ' zajedno  sa Izabelom Krakić.

U skifu je nastupila još uvijek mlađa seniorka Josipa Jurković  i osvojila srebrnu medalju iza klupske kolegice,  inače  'A' seniorke  Marcele Milošević.

'Slijede nam pripreme za nekoliko velikih natjecanja... Prve nam slijede  Mediteranske igre koje 21.lipnja počinju u španjolskoj Taragoni . Nažalost na tom natjecanju ukinute se 'naše' discipline,  pa će tamo nastupiti samo Josipa u skifu ,a ja ću biti njena zamjena. Kao uvod u to rajem svibnja sudjelovati  ćemo na jakoj Međunarodnoj  regati u Njemačkoj'  rekla nam je Ivana. 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas