11.OLIVEROV MEMORIJAL U finalu Torcida Metković bolja od Torcide Trpanj

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 09 Travanj 2018 Objavljeno: 09 Travanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

TRPANJ - Malonogometna momčad Torcide Metković pobjednik  je 11. po redu Memorijala ' Oliver Antunović ' koji  je održan proteklog petka u Trpnju . Drugo mjesto osvojila je Torcida Trpanj , a treće Torcida Ploče

U finalnoj utakmici  momčad metkovske Torcide bila je bolja od domaćina turnira Torcide Trpanj rezultatom  4:2 i tako osvojila veliki prijelazni pehar. U utakmici za  3.mjesto malonogometaši  Torcide Ploče bili su bolji od Torcide Makarska rivijera rezultatom 5:4. Finalnoj utakmici prethodila je  revijalna utakmica U-17 momčadi NK Orebić i NK Faraona koja je završila rezultatom  4:2 za mlade Trpanjce.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je  osam  malonogometne momčadi Torcide i to:  Makarska rivijera, Ploče, Konavle, Mokošica, Split, Metković , Korkyra (Korčula) i Trpanj.

Kao i svake godine vrijedni  i gostoljubivi  Trpanjci ugostili su nekoliko stotina gostiju koji su stigli u Trpanj kako bi još jednom se odali počast Oliveru. U petak prije početka sudionici turnira ali i brojni Trpanjci bili su na misi zadušnici za Olivera u Crkvi sv. Petra i Pavla u Trpnju , te položili vijence na njegov grob.

 Oliver Antunović 'Lolo' bio je veliki  navijača splitskog Hajduka,  omiljeni pripadnik Torcide i Predsjednik  NK Faraon. Nažalost prije jedanaest godina u 26 .godini  života zadesila ga je smrt  i to za vrijeme službene utakmice njegova Faraona.

Fotografija Naslovnice:  Zajednička fotografija finalista ovogodišnjeg 'Oliverova Memorijala' 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas