ŽRNOVU GOSTUJUĆI BOD Hajduk bolji od Grka, Jadran se skliznuo na Blatini, Orebić pod reflektorima do pobjede protiv Omladinca

Kategorija: Nogomet Kreirano: 11 Ožujak 2018 Objavljeno: 11 Ožujak 2018
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK – Dvije pobjede i to obje u međusobnim utakmica ostvarile su momčadi sa našeg područja, uz jedan gostujući remi kojeg je su uhvatii i nogometaši Žrnova i to drugi u nizu sa istim rezultatom. U Krvavcu su uzeli bod kod 'Maestrala'  protiv izravnog suparniku u borbi za ostanak. Domaći su poveli u 11. minuti golom Vidovića, a devet minuta kasnije Teo Borovina je pogodio za konačni rezultat.

Na Blatini 'Jadran'  nije uspio napraviti novi trobod . Njihov pobjedonosni niz prekinula je Župa dubrovačka , čiji je Velimir Kajba svojim pogotkom tri boda ' zatvorio u kajbu'  i odnio ih na Tarantelu.

U Veloj Luci u pobjeda Hajduka protiv Grka. Poveli su domaći golom Vinka Žuvele u prvom poluvremenu, izjednačio za goste Denis Deak u drugom , da  bi u 83 iz kaznenog udarac Tomislav Andreis donio pobjedu Velolučanima.

U Orebiću  utakmica je odigrana sat kasnije od ostalih pošto su Lastovci zbog lošeg vremena i juga uz puno napora ipak uspjeli stići na Pelješac. Doslovce iz glisera izašli su na travnjak Trstenice, za to im svaka čast… Gotovo cijela utakmica odigrana je uz pomoć dodatnog svijetla  vjerojatno je to i prva utakmica uopće u ovoj ligi odigrana pod reflektorima!  Strijelci za Orebić u bili su Dino Marić ( 7), Ivan Kordić (73) i Dino Špaleta u 81. Iz jedanaesterca

U ostalim utakmicama Slaven je minimalno slavio protiv Konavljanina, jednako kao i Croatia protiv Gusara , dok je Neretva u mjesnom derbiju bila uvjerljiva  protiv ONK Metkovića.

Rezultat 16.kolo :

Orebić: Orebić – Omladinac (kasnije počelo), Gabrili: Croatia – Gusar 1:0, Gruda: Slaven – Konavljanin 1:0, Metković: Neretva – ONK Metković 3:0, Vela Luka: Hajduk 1932 – Grk 2:1, Smokvica: Jadran 1929 – Župa dubrovačka 0:1, Krvavac: Maestral – Žrnovo 1:1.

 

Tablica nakon 16.kola

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas