ANTE BOJIĆ Stručni komentator Marko Polo Sporta utakmica Europskog prvenstva u rukometu!

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 11 Siječanj 2018 Objavljeno: 11 Siječanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA -  Petak je dan za – početak ! Kreće dugo isčekivano  Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj...  Šesnaest najboljih reprezentacija  Starog kontinente podijeljenih u četiri skupine u borbu će za medalje, među njima naravno i-  naši..... Ovaj put sa željom da u svojoj zlatnoj riznici olimpijskih  i svjetskih dodaju jedino još nedostajuće  -  europsko  zlato.       

Na tom putu najprije im u preliminarnoj fazi stajati tri teška suparnika u skupini čiji je domaćin Split -  Srbija,  Island i Švedska.  Sigurni smo u sve tri utakmice do zadnjeg mjesta  i  'gromoglasnim' gledateljima  ispunjena  'Spaladium  Arena'  biti  veliki adut i motiv...

Naravno da će i naš portal pratiti događanja na smotri najboljih europskih rukometnih reprezentacija. I to ne na uobičajen način jer ćemo prvi put imati i ekskluzivnog stručnog komentatora, našeg Korčulanina -  Anta Bojića !

Znamo  da je Ante kao rukometni trener prošao brojne poznate ženske i muške klubove.  Kao 'specijalac'  za  vratare'  gradio je trenersko ime  u  Zagrebu, Lokomotivi , Medveščaku,  slovenskom Gorenje-Velenju,  poljskoj  Wisli  , švicarskom Schaffhausenu , pa hrvatska ženska reprezentacija , povremeno bio  član stručnih stožera i  hrvatskih muškim  reprezentativnih selekcija.

Prije četiri godine  bio je sudionik Europskog  prvenstva kao  član stručnog stožera reprezentacije Makedonije, potom u istoj funkciji i u Kataru na SP-u.

Hvala našem Antu , sigurno ćemo svi skupa uživati u njegovim komentarima, viđenjima,  osvrtima i  najavama utakmica, posebice onih naše reprezentacije.

Svoj  prvi komentar, kao uvod u početak EP-a i najavu sutrašnje utakmice Hrvatske i Srbije pročitajte na našem portalu već u petak ujutro.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas