DRUGO MJESTO U VRANJICU U Finalu Solin bolji od BŠK Zmaj... 3:1

Kategorija: Nogomet Kreirano: 11 Kolovoz 2017 Objavljeno: 11 Kolovoz 2017
Napisao/la Nenad Kosović

VRANJIC - Nakon što je prethodnih godina osvajao treća mjesta,  BŠK Zmaj je ovaj put  zauzeo drugo mjesto na turniru u Vranjicu .

Jučer u finalu 'crveni' iz Blata poraženi  su od drugoligaša Solina rezultatom 3:1 .  Jedini gola za 'zmajeve' postigao je Pjero Antunović, dok su  za pobjednike strijelci bili Ivanović, Svalina i Ribičić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Anđelo Svalina  (Solin), najbolji strijelac je Duje Ribičić (Solin) , a iz istog kluba je i najbolji vratar turnira Ivan Jelić , inače prošle sezone vratar BŠK Zmaj.

Što se plasman tiče,  BŠK Zmaj je dakle  u odnosu na protekla sudjelovanja na Memorijalu 'Slaven Jurić ' u Vranjicu ove godine napravio korak više...No igrom njegovih nogometaša nije bio zadovoljan njihov trener  ...

'Nije bilo dobro , posebice nisam zadovoljan igrom u obrani,  jednom riječju nedostaje nam kvalitete ' kratko nam je rekao Grgica Kovač

U utakmici za 3.mjesto 'B 'momčad splitskog Hajduka pobijedila je domaćina turnira 'Omladinac' rezultatom 2:1.

Kako je najavljeno slijedeće pripremna utakmica momčadi trenera Grgice Kovača biti će preksutra , u nedjelju 13.kolovoza  kada na Zlinje u uzvratnu utakmicu stiže 'Neretva' iz Metkovića.

Početak utakmice je u 18.oo sati.

 

Foto Naslovnice:  Tonči Vlašić

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas